R&B

Carolines World | Dirtyglam   9 feb 2013 00:38   by Dirtyglam
OMG, a collection designed for me? I think so. Hooray for Rag&Bone. Knee-high stockings, bomber jackets, leather skirts, turtlenecks, thick sweaters, dark tones and few color splashes. Per(fucking)fection.

LOST IN TIME

Carolines World | Dirtyglam   8 feb 2013 22:58   by Dirtyglam


Labels:music

AW

Carolines World | Dirtyglam   8 feb 2013 22:27   by Dirtyglam
//Backstage/Alexander Wang SS13//

Ikväll ligger jag hemma och myser för mig själv... Rätt skönt faktiskt. Efter en stressig vecka känns det himla avslappnande med säng, varma duntäcken, god middag och högar med nya mode magasin. Trött som jag är blir det nog att släcka lampan snart. Så tar och önskar er godnatt här och nu. Natti.

Fashion magazines, delicious dinner, freshly washed sheets, American Idol and hours of scrolling around on blogs, fashion sites and style.com. This Friday eve was just what I needed!
1 2 3 4 5 6 7 8