Fall Trends 2012

Carolines World | Emmi   3 sep 2012 17:37   by Emmi
Topshop Unique/Vogue.com
När nya trender dyker upp är jag inte den som hoppar på dom direkt, utan jag låter det vila lite och under tiden bestämma mig för vilka som passar mig och vilka jag tycker om. Jag tycker just nu väldigt mycket om de höga stövlarna till en lite kortare klänning, precis som Topshop Unique visade under FW12. Samtidigt vill jag hålla mig till vad jag ofta gör, att köpa basplagg och klä mig i det jag trivs allra bäst i-vilket för mig är en svart blazer, t-shirt och tajta jeans. Oftast adderar jag ett par lite mer speciella skor eller en väska som jag håller tryckt under armen(se Balenciaga SS12). Men det jag vill säga, är, att jag gärna lägger lite pengar på ett trendigt plagg som jag då anpassar till min stil. Just nu vill jag hitta stövlar som går upp en bra bit på benet, och den perfekta lilla pösiga väskan. Balenciagas seriemönster är väldigt spännande och kul, men jag skulle lätt tröttna på ett så tydligt statementplagg. Vilka av höstens trender är era favoriter?


As new trends emerge, I am not the one to jump on them right away, I let it rest a bit and in the meantime I decide on which suits me and what I like. Right know I love the high boots to a shorter dress, like Topshop Unique showed for FW12. At the same time, I stick to what I often do, to buy basic clothing and dress me in what I feel most comfortable in-which to me is a black blazer, t-shirt and tight black jeans. Often I add a couple of little more special shoes(my sneakers with heel for example) or a bag that I keep pressing to the forearm (see Balenciaga SS12). But what I want to say, is, that I like to put some money on a trendy garment that I then adapt to my style. Right now I want to find boots that go up a good bit on the leg, and the perfect rather tiny baggy-bag. Balenciagas series patterns are very exciting and fun, but I could easily get bored with such a clear statement garment. Which of the autumn trends are your favorites?
Labels:

Numéro

Carolines World | Emmi   2 sep 2012 18:51   by Emmi
Var i Soho idag där jag hittade en butik med alla världens modetidningar. Som ni kanske vet så är just modetidningar min stora last, men jag höll mig till att köpa Numéro och Vogues fallwinter 2012.
Labels:

saturday

Carolines World | Emmi   1 sep 2012 19:58   by Emmi
Jag kan ju fortfarande inte släppa tanken på ett par svarta höga boots. Måste ju kunna hitta några i London?

I still can not stop thinking about a pair of black high boots. Must be able to find some in London, right?
Labels:
1 2 3 4 5 6 7