ALTEWAI SAOME SS12

Carolines World | Emmi   28 aug 2012 17:02   by Emmi
Mercedes Benz Fashionweek är inne på sin andra dag och som jag tidigare antytt så blev gårdagens favorit Altewai Saome. Jämfört med deras kollektion för FW12 som inte alls tilltalade mig, är detta en stark kollektion. Lite Balenciaga-vibbar med de ganska hårda linjerna och boxiga jackorna. Detta är i allafall den look jag gillar allra, allra bäst. // Mercedes Benz Fashion Week is now on its second day and as I thought earlier, yesterday's favorite was Altewai Saome. Compared to their collection for FW12 that not really appealed to me, this is a strong collection. A little Balenciaga-vibe with the rather hard lines and boxy jackets. This is certainly the look I like very, very best.
Labels:

GIVENCHY Pre Fall 2012

Carolines World | Emmi   26 aug 2012 22:58   by Emmi
Så här är det, alla modeveckor börjar snart och jag är väldigt spänd. Det finns alltid vissa visningar som jag ser fram emot mer än andra, oftast för att tidigare kollektioner varit väldigt bra inspirerande för min egen del. En av dom som jag måste dela med mig av är Givenchy pre fall 2012. Det här är nog min favorit-look just för att den är så enkel men ändå inte.


So, all the fashionweeks are coming up and I am so excited. There are always some shows that I look forward to more than others, usually because previous collections have been very good inspiration for my own part. One of them that I have to share with you is the Givenchy pre fall 2012-collection. This is probably my favorite look just because it's so simple but really not.

NUMERO UNO

Carolines World | Emmi   23 aug 2012 20:46   by Emmi
Än en gång har jag problem med att hitta en höstjacka som jag ska trivas i. London har ett stort utbud men självklart kan jag inte tänka mig någon annan än Acnes "Alison". Får inte få för mig att testa den för då skulle den nog sitta som klister på mig, omöjlig att få av...

Once again, I have trouble finding a fall-jacket that I will thrive in. London has a wide selection but obviously I can not imagine anyone other than Acnes "Alison". Do not get me to try it because then it would probably sit like glue to me, impossible to get out of ...
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8 9