& Other Stories

Carolines World | Fashion Bonbon   24 jan 2013 16:00   by Fashion Bonbon
Idag fick jag äntligen kolla in nya märket & Other Stories. Jag har varit jättespänd på att få se hur kollektionerna ser ut och blev väldigt imponerad! En fantastisk kollektion med underbara skor, accessoarer och härlig kosmetik! Längtar tills butiken öppnar upp portarna!
//
Today i finally got a look of the new brand & Other Stories. I have been very excited to see the colletions and efter seeing it im very impressed! Its an amazing collaction with wonderful shoes, accessories and lovely cosmetic!! I cant wait until the store opens!

LOOKBOOK

Carolines World | Fashion Bonbon   23 jan 2013 09:52   by Fashion Bonbon
Nu ska jag köra igång med min lookbook på riktigt, följ mig där!
//
I´ll get started with my Lookbook now. Follow me there!
Labels:

new denim

Carolines World | Fashion Bonbon   22 jan 2013 15:44   by Fashion Bonbon
Älskar min nya slitna, baggy jeans från Bik Bok. Assköna och snygga!
//
Love my new baggy jeans from Bik Bok. Both comfortable and good looking!

Tshirt, Gina Tricot
Jeans, Bik Bok
Bracelet, Bik Bok
Labels:
1 2 3 4 5 6 7