Soho

Carolines World | Johanna Falkenby   24 nov 2014 05:38   by Johanna Falkenby


Fler bilder som Alice tagit i fina Soho. Jag älskar verkligen Soho. Tidigare förstod jag inte alls hypen kring området, men, då hade jag bara gått på Broadway och Spring St. Nu när jag bor och jobbar nära Soho är jag där varje dag och har fått en helt annan bild.

Jag älskar gator som Howard, Wooster och Crosby som inte allt är lika befolkade och har sjukt snygga byggnader. Jag tycker verkligen verkligen inte om Broadway - så mycket folk och så mycket stress. Precis som i Midtown/Uptown. Där hänger jag heller aldrig längre. Det är verkligen kul att få lära känna alla gator i New York. Att få finna mina favoriter. Det har jag verkligen gjort. Tänkte att jag ska sammanfatta olika områden och göra en liten guide med ställen som jag uppskattar här, så att ni kan utforska samma när ni åker hit nästa gång.

Breakfat at The Standard Grill

Carolines World | Johanna Falkenby   24 nov 2014 03:13   by Johanna Falkenby

Awesome breakfast at The Standard Grill in Meatpacking District the other morning!!

West Village

Carolines World | Johanna Falkenby   22 nov 2014 15:51   by Johanna Falkenby
Grymma grymma Alice som jag hängde med i NYC förra helgen tog massa fina kort på mig! Så himla roligt! Älskar alla hennes bilder! Se mer från Alice här: www.alicejohnsson.se
1 2 3 4 5 6
bloggportalen bloggportalen