New MakeUp

Carolines World | Johanna Falkenby   16 apr 2015 15:00   by Johanna Falkenby

Idag är jag ledig från Gina och har spenderat morgonen med att utforska mitt nya smink som jag fick igår. Anastasia contour kit och Make Up For Ever duo mat foundation powder. Jag har använt MUFE's puder i några år och älskar det men provade på en ny variant nu och det verkar funka minst lika bra som förra. Contouring kitet ska vara samma som Kimmy K använder så det lär väl inte göra mig besviken heller ;-)) Nu ska jag ta vara på min lediga dag och springa ner på stan för att ta en kaffe i solen och leta runt efter billiga jeans och sjalar i second hand-butiker. Deeply praying för att jag ska hitta något fint. Hej hopp!

Today I have a day off and I've been spending the morning figuring out my new MUFE duo mat foundation powder and Anastasia contour kit. I've been using MUFE's powders for a while but its the first time I try this contouring kit I heard kimmy k is using.. Hope I wont be disappointed with it. Now I'm off to second hand boutiques in the search for cheap jeans and scarves! Wish me luck!

At Gina Tricot HQ

Carolines World | Johanna Falkenby   14 apr 2015 22:00   by Johanna Falkenby

Hallå där! Länge sedan jag skrev på svenska nu och har saknat det lite så det är dags igen. Och dagen till ära kan jag också berätta att jag börjat en praktik inom styling på Gina Tricot! Jag tjuvstartade lite i fredags då vi plåtade en kommande kollektion vilket var superkul. Igår var första dagen på kontoret och även då och t.o.m. idag har vi plåtat och plåtat och plåtat. I love it! Kontoret i Borås är så sjukt häftigt både utanför och inuti. Jag uppskattar verkligen att få arbeta i sådan miljö. Nu i början är det massor av nya grejer som jag ska lära och installera mig i men har fått träffa så många sjukt trevliga och begåvade människor som lär mig allt de kan och alla har verkligen varit välkomnande på kontoret. Jag längtar verkligen till imorgon!

I am happy to tell you guys I began with an internship in styling at Gina Tricot last week! On my first day I got right into work and joined a shoot of an upcoming collection, which was super fun. Yesterday was the first day at the office and I got to join two more shoots. I love it! The office in Borås is so awesome both on the outside and inside. I really appreciate to be working in such an environment. Now, in the beginning it's lots of new stuff that I should learn and install me in but I get to meet so many nice and talented people that teach me everything they know and everyone has been really welcoming. So far - so good. I'm really longing for tomorrow!

Weekend in Oslo

Carolines World | Johanna Falkenby   13 apr 2015 21:00   by Johanna Falkenby


I spent my weekend in Oslo doing a lot of nice things such as visiting the Astrup Fearnley Museum, eating lunch at Aker Brygge, walking in town, eating too much ice cream, eating tapas, drinking the perfekt Americano at Kaffebrenneriet at Bogstaveien and visiting Drøbak.. Oslo is pretty nice actually!
1 2 3 4 5 6
bloggportalen bloggportalen