Look of the Day

Carolines World | Piffad   8 mar 2013 18:46   by Sandra Ekenstam
Hittade dessa fantastiska perfekta shorts på stadsmissionen igår för ynka 90 kronor (!!) jag är så jäkla nöjd alltså.. Hittade även denna sweater på Weekday som jag kommer bosätta mig i framöver, till det hade jag mina nya Acneskor. Väldigt casual men jag gillar det!

I found these lovely PERFECT shorts yesterday at Stadsmissionen for 90 kr(!), I am really happy. I also bought this sweater from Weekday yesterday, to that I wear my new shoes from Acne and hat from Asos as well. Casual but I like it!

NEW IN ACNE TRILL

Carolines World | Piffad   4 mar 2013 20:40   by Sandra Ekenstam
Jag tog den långa vägen hem. (Acne Archive-vägen hem) Jag skulle bara kika lite genom fönstret men på riktigt, vem klarar av det? Jag gick in, raka vägen till skorna där jag såg dessa. Egentligen hade jag spanat på Acne Tess (de utan hår) men insåg ganska snabbt inpå att dessa är så mycket mer jag.

I took the long way home. (The Acne Archive way home). I would just look through the window, but who can do that? Seriously. I opened the door and walked straight to the shoes were I found these. Actually I wanted the Acne Tess (without hair) but it struck me that I'm the crazy type, definitely.

Good Morning

Carolines World | Piffad   1 mar 2013 18:08   by Sandra Ekenstam
Today I was free from work and school, which hasn't happened in a very long time. I have just laying in bed the whole day with my boyfriend. We have been reading the new issue of Bon Magazine and drinking coffee together. Just a perfect day.
1 2 3 4 5 6 7 8