SARDINIA

Carolines World | Tastebyme   2 sep 2014 06:07   by Tastebyme
Om sisådär en vecka åker jag tillbaka till mitt paradis (för fjärde gången) tillsammans med två av de bästa männen i mitt liv - min pappa och min storebror! Såklart hur tråkigt som helst att inte mamma, Joakim och Sofia kan följa med, men herregud vad underbart det ska bli!

_____

In about a week I'm going back to my paradise (for the fourth time) with two of the best men in my life - daddy and my big brother. Of course I would've want mom, Joakim and Sofia to come as well but still its going to be so wonderful!
Labels:

NICE ACC 13:21

Carolines World | Tastebyme   31 aug 2014 13:21   by Tastebyme
scarf & other stories / clutch Moss Copenhagen / hat & other stories / suede sneakers H&M / black clutch & other stories / checked wool scarf H&M / suede boots & other stories / hat H&M / vans & other stories

9 extremt fina accessoarer som gärna får flytta in hos mig i höst.

_____


9 extremely good looking accessories that I really wouldn't mind to have in my closet this autumn.

FRIDAY

Carolines World | Tastebyme   30 aug 2014 10:03   by Tastebyme
Boots & Other stories (did wear birkenstocks at work though:) / NEW dress H&M trend / bomber jacket H&M trend / neckless my grandmothers
Godmorgon lördag! Såhär gled jag omkring igår, på jobbet och efteråt när jag mötte upp Soph för att spana in hennes nya lya. Så kul att hon äntligen flyttat till stan! Det blev en mysig kväll med hemmagjord pizza, vin och kylskåpspoesi. Så roligt!

_____

Good morning saturday! This is what I looked like yesterday at work and also in the evening when I went to Soph's new apartment here in Gothenburg. So happy she finally moved here! We had a great evening with wine and home made pizzas. Lovely!
1 2 3 4 5 6
bloggportalen bloggportalen