RINGS 10:07

Carolines World | Tastebyme   16 nov 2014 10:02   by Tastebyme
Hej vänner. Som ni nog vet är jag ett stort fan av tunna ringar, och har ju sedan tidigare ganska många i silver. Men så när jag fyllde år fick jag presentkort hos en guldsmed av Nathali, för att kunna prova ut likadana i guld.
Så nu blandar jag silver och guld, både uppe och nere på fingrarna. Så nöjd! Tack N!!

_____

Got three beautiful gold rings from Nathali as a birthday gift. I mix them with similar ones in silver. Love it! Thank u N!
Labels:

LIEBLING

Carolines World | Tastebyme   13 nov 2014 19:00   by Tastebyme
Tjing! Igår var jag ledig. Sov ut, sprang en mil i skogen, köpte presenter på stan och mötte upp fina Nathali för en kaffe på Liebling. Den lilla rackaren var solbränd och fräsch som bara sjutton efter en bättre utlandssemester. Fuskigt värre. Jag fick iallafall min födelsedagspresent av henne och jag är SÅ nöjd! Skall visa er vad det var senare.

Nu: Åka på julmarknad och hänga med 3 av mina favorittjejer hela dagen.

_____

Hola! I had a day off yesterday. And today to! But yesterday I slept late, ran 10 kilometers in the forrest and after lunch I went to Liebling for some coffee and a catch up with Nathali. She was just so fresh and sun-kissed after an vacation on Mauritius. Not jealous at all.... Anyways, I got my birthday gift from her and I'm so very pleased. Will show u later.

Now: Going to a christmas market hang out with three of my fav girls all day long!
Labels:

HAIR ROUTINE 18:38

Carolines World | Tastebyme   13 nov 2014 18:37   by Tastebyme
I buy EVO at 39 clipp on Kyrkogatan in Gothenburg. You can also find it at www.theyouway.com. Check out waterclouds on www.waterclouds.se!
Tjolahopp tjolahej. Jag får ofta frågor om vad jag använder för produkter till mitt hår och eftersom jag hittat ganska många nya favoriter det senaste (kombinerat med mina gamla älsklingar) tänkte jag visa er vad jag använder:

- EVO fabuloso. Detta är en nyansering med kall ton att använda när håret börjar slå åt det där varma hållet som jag inte vill. (inte testat denna än men återkommer!)
- Waterclouds silverschampo. Använder jag kanske var 5-6e tvätt, men lär inte behöva med produkten ovan.
- Evo schampo Ritual salvation. Doftar helt gudomligt.
- Evo balsam The therapist. Fuktgivande balsam.
- Waterclouds climbazole tonic. Lugnar irriterad hårbotten.
- Evo värmeskydd Icon welder. Doftar precis som schampot helt magiskt.
- GHD eclipse styler plattång.
- Ceracurly locktång.
- Evo Haze. Världens bästa produkt! Volympuder som ger håret exakt den där volymen och strukturen du vill ha.
- Waterclouds Argan olja-serum.

_____

Hey. I often get questions about what kind of products I use for my hair, and since I found some new favorites (that I combine with my old lovers) I thought I would show you what I use.

- Evo fabuloso. A colour intensifying conditioner that removes all yellow tones. Havn't tried it but I'll get back to you and tell you what I think.
- Waterclouds silver schampoo. I use it every 5th or 6th wash but probably won't need to with eve fabuloso.
- Evo, care schampoo Ritual salvation. Smells amazing and is just great.
- Evo, calming conditioner The therapist.
- Waterclouds climbazole, calming tonic for the scalp.
- Evo heat protection spray Icon welder. Smells even more amazing than the schampoo and that's not even possible.
- GHD eclipse styler.
- Ceracurly styler.
- Evo haze. This is my absolute fav product. Gives me the volume and texture that I want.
- Waterclouds argan oil serum.
1 2 3 4 5 6
bloggportalen bloggportalen