SUNDAY IN STHLM

Carolines World | Tastebyme   7 nov 2014 17:29   by Tastebyme
Hej vänner. Förra helgen var jag i Stockholm och roade mig med mamma. Shoppade och åt god mat och bara hade det allmänt mysigt. En riktigt bra helg!

Och denna lär bli fin den med. Trevliga grannar på middag idag och sen finbesök i helgen! Underbart!
Ska ni göra något skoj?
_____

Hey guys. Last weekend I were in Stockholm with mum. We had a great time just shopping, eating yummy food and so on.

And I'm really looking forward to this weekend too!
Today we're having our neighbors on dinner and tomorrow we get some lovely people visiting us! What are you up to?
Labels:

ALEXANDER WANG x H&M

Carolines World | Tastebyme   5 nov 2014 18:46   by Tastebyme
Imorgon släpps kollektionen! Har ni spanat in något ni vill ha?

_____

The collection will be released tomorrow. Are you going to shop anything?
Labels:

TEA 09:42

Carolines World | Tastebyme   26 okt 2014 09:20   by Tastebyme
Ni som följt mig länge vet ju att jag varit en riktigt sucker för Kusmis teer. Så jag gick in på tehusets hemsida - som ju ligger i Lund och som jag handlade mycket ifrån när jag bodde där - för att beställa ett par burkar men så fastnade jag för en massa andra teer istället. Klickade hem några som jag druckit sedan tidigare och några som lät goda, och häromdagen kom alla!
Jag hällde över de i mina gamla Kusmiburkar och skrev små lappar som jag satte på burkarna, och så klippte jag ut beskrivningarna och tejpade fast inne i locket. Väldigt smart tyckte jag!

Och herregud va gott det är med te just nu i detta höstrusket!

_____

When the autumn arrives I always want to buy some tea. I usually order Kusmi tea but this time I felt like ordering some other and went to tehuset (tea house) - which is a store in Lund that I used to shop from when we lived there. I ordered some that I've tried before and some others and they all came the other day!
I used my old Kusmi jars and wrote small notes with the names on each jar.

And oh it's just SO yummy with tea right now!
Labels:te tea
1 2 3 4 5 6 7
bloggportalen bloggportalen