WOW SATURDAY

Carolines World | Tastebyme   14 aug 2014 08:12   by Tastebyme
Rain = boots. Älskar Sophies outfit / love soph's outfitVeronica MaggioRobyn & Röyksopp
Sista bilderna från Wow. Det ösregnade mer eller mindre hela dagen så vi stannade inne och drack sangria och käkade tapas med vänner, men lagom till att vi promenixade ner slutade det regna och vi kunde bara njuta av den sista kvällen!

_____

Last pics from way out west. It was raining this saturday, so we were staying in at home, drinking sangria and had some tapas. But then when we started walking to the festival area the rain stopped and we could just enjoy the evening!

WOW FRIDAY

Carolines World | Tastebyme   9 aug 2014 13:02   by Tastebyme
Shoes H&M / shorts Monki / tanktop H&M trend / NEW bomber jacket (in my hand) from Weekday.
Fredag på way out west var toppen. Vi såg Blood orange (som förövrigt var bäst!), Mø, Janelle Monáe, Icona pop, Little dragon och Outkast och hade riktigt kul!

Nu: Göra sangria och fixa lite plockmat för att ladda inför dag 3. Hörs snart igen vänner.

_____

Friday at Way out west was great! We watched Blood orange, Mø, Janelle Monáe, Icona pop, Little dragon och Outkast and had a blast!

Now: Make sangria and fix some tapas and then head down to the last day at wow. Later!

NEW IN: LILLA BRUKET 14:32

Carolines World | Tastebyme   8 aug 2014 14:32   by Tastebyme
Här har ni alltså vad vi fick med oss hem ifrån Lilla bruket: Travel kit med schampo, balsam, duschtvål & bodylotion, nagelborste, handtvål med gurka & mynta, ansiktsolja, doftljus med lavendel, tvättmedel för denim & bomull, diskmedel som doftar gudomligt och en diskborste.

_____

This is what we got at Lilla bruket: Travel kit with schampoo, conditioner, soap and body lotion, nail brush, soap with cucumber and mynth, facial oil, scented candle with lavender, liquid detergent for denim and cotton, dish wash and a dish brush.
1 2 3 4 5 6 7
bloggportalen bloggportalen