H&M SHOWROOM

Carolines World | Tastebyme   9 jul 2014 22:20   by Tastebyme
I fredags gick vi alltså och besökte H&Ms showroom. Blev väl mottagna av trevliga Christina som berättade om de olika plaggen och kollektionerna och vad som är påväg ut till butikerna.
Fastnade för många plagg men favoriterna var de plagg ni ser på bilderna. Mörkgråa jeans från en ny shaping-jeanskollektion, fantastisk kappa i återvunnen ull, jättefin conscious jeans kollektion, tröjor och mössor i cashmere, skor i läder, snygga smycken och fina sportplagg.

Med andra ord har vi mycket fint att se fram emot på H&M i höst!

_____

So last friday we went to visit the H&M showroom in Copenhagen. Lovely Christina who works there showed us the different garments and collections and we just stood there talking for a real long time.
There was a whole lot of nice stuff there. My favorites were the pieces you see in the pictures. Dark grey jeans from a new shaping denim collection, an amazing coat in recycled wool, a really nice conscious denim collection, knits and beenies in cashmere, shoes in leather, beautiful jewelry and nice sports wear.

With other words: a lot to look forward at in the H&M stores this autumn!

KøBENHAVN, PART 3

Carolines World | Tastebyme   8 jul 2014 11:29   by Tastebyme
Godmorgon-vy från hotellet. / Good morning - view from the hotel. Wearing NEW birkenstocks / NEW H&M trend dress / NEW & other stories clutch / rayban Påväg upp i "det runde tårn" / On our way up in the round tower. Fin utsikt! / Nice view! Lunch at Torvehallerne
Hade en finfin fredag i Köpenhamn. Vaknade tidigt, tog en frukost på Joe & the juice och sedan gick vi och besökte H&Ms showroom. Och det mina vänner har jag så mycket bilder från att det förtjänar ett eget inlägg.
Vi fortsatte sedan promenera runt i vad som kändes som hela stan innan vi stannade för en sen lunch på Torvehallerne. Svårt att välja när det finns så mycket gott, men vi bestämde oss till sist för pizza och satt ute i solen mellan de två saluhallarna. Efter det började det bli tokvarmt och vi kände oss väldigt nöjda, så då tog vi tåget tillbaka till Lund och körde ut till havet. En väldigt, väldigt bra tripp!

Men hörrni! Vad har ni för er? Har ni semester? Jobbar ni? Berätta!!
_____

Had a great friday in Copenhagen. Woke up early, went for breakfast at Joe and the juice and then we continued to H&M's showroom. Have a lot of pics from that so I'll post it all later.
After that we continued to stroll around for hours, and then we stopped for a late lunch at Torvehallerne, which is two food market halls where you can choose from many kitchens. We went for pizza and sat in the sun between the halls.
After that it started to get too hot to be in town so we took the train back to Lund and drove out to the beach. We had two lovely days in Copenhagen. Really love that city!

But hey! What are u up to? Having vacation? Working? Tell me!!

KøBENHAVN, PART 2

Carolines World | Tastebyme   7 jul 2014 15:32   by Tastebyme
NEW dress and NEW clutch from & other stories / trench H&M divided / shoes H&M trend
Efter iordningfix och champagne på hotellrummet bytte vi om för en kväll i Köpenhamn.
Tog en taxi till Madklubben där vi delade på tre riktigt goda rätter.
När vi kände oss nöjda promenerade vi bort till Ruby's bar som vi hört mycket gott om. Kändes som att kliva rakt in i någons lägenhet där baren stod mitt i vardagsrummet och de djupa fönsternischerna fick agera bord för våra två margaritas. Otroligt skön stämning var det där inne, och vi hade verkligen en toppenkväll!

_____

We changed clothes and drank some champagne at the hotel room. Then we took a cab to Madklubben where we shares three yummy dishes.
After that we went to Ruby's bar. Felt like we were walking right into someone's apartment where the bar stood right in the livingroom, and the wide window recess acted table for our margaritas. A really nice place! And we had a really nice evening!
1 2 3 4 5 6 7 8
bloggportalen bloggportalen