LILLA BRUKET SHOWROOM

Carolines World | Tastebyme   6 aug 2014 08:06   by Tastebyme
Birkenstocks / clutch / other stories / dress from H&M trend
I förra veckan spenderade vi våra lediga dagar hos mormor och morfar i Varberg. Passade på att åka och besöka Lilla bruket och deras showroom som ligger vid Birger Svenssons väg. Och herregud alltså, alla dessa underbara produkter - man vill ju testa alltihop (ja alltså det jag inte redan testat. Detta märket har ju varit en favorit läääänge!).
Vi doftade och tvålade och provade krämer och oljor, och gick ju inte precis därifrån tomhänta om vi säger så. Lovar att visa allt som följde med i påsarna inom kort!

_____

Last week we spent our days off with my grandparents in their summer house in Varberg. While we were there we went to to visit Lilla bruket and their showroom. For those of you who didn't know Lilla bruket is making lovely soaps and spa products, totally organic and all is made in or around Varberg. They sell in many different countries! I love their products and have tried many of them before.
And now this.. Visit their showroom. I almost went bananas! We smelled and washed our hands with different soaps and tried creams and oils, and did not exactly went home empty-handed. I promise to show everything soon!

VACAY PART 1

Carolines World | Tastebyme   5 aug 2014 19:31   by Tastebyme
VrångöVingaJoakim och grannbåtens hund / Joakim and a dog from the boat between us.Klädesholmen
Här kommer del 1 av en herrans massa semesterbilder. Vrångö-Vinga-Klädesholmen med mamma, pappa & Joakim. Morgondopp varje dag, långa goda frukostar, sol, bad, fiske (9 makrillar!!), otroligt god mat och helt fantastiskt fint väder. <3

_____

Part 1 of a whole lot of vacay pics. These are from the islands Vrångö, Vinga and Klädesholmen. A morning bath every morning, long yummy breakfasts, sunbathing, fishing, lovely food and unbelievable weather. <3

INSTAWEEK 12:35

Carolines World | Tastebyme   31 jul 2014 12:29   by Tastebyme
Hej alla fina. Hoppas ni mår bra! Vi är ju tillbaka på jobbet sedan i måndags men firar just nu lite ledighet hos mormor och morfar i sommarstugan.

Har massor av semesterbilder att visa er (sisådär 600 stycken men tänkte inte trötta ut er med allihop). Slänger ut ett gäng inom en snar framtid. Ha en fin torsdag, och glöm inte följa mig på instagram @TASTEBYME. Puss!

_____

Hey guys. We're back at work since monday. But now we have two days off. We're at my grandparents summer house. So cosy!

Have a lot of vacay pics to share with you (around 600 but I'm now planning to bore you with all of them). I'll post some soon, or tomorrow. :-)
Have a lovely Thursday, and don't forget to follow me on Instagram @TASTEBYME! Puss!
1 2 3 4 5 6 7 8
bloggportalen bloggportalen