SATURDAY

Carolines World | Tastebyme   7 sep 2014 09:13   by Tastebyme
Wearing shoes and clutch from & Other stories / dress BLK DNM / NEW blazer H&M aw studio collection / neckless H&M spring collection.
Godmorgon på er. Såhär såg jag ut igår när vi firade Nathalis 25årsdag med middag och drinkar. Det blev mat på spice och sedan drinkar på nyöppnade Stranger x Stranger. Vi var dock hemma tidigt för jag dras med en förkylning som inte verkar vilja försvinna. Tack N och ni andra fina vänner för en riktigt trevlig kväll!

Nu: Äta en riktigt god söndagsfrukost. Later!

_____

Good morning. This is what I looked like yesterday when we celebrated my friend Nathali's 25 year old birthday. We ate thai food at Spice and then went for drinks at Stranger x Stranger that recently opened up. Me and Joakim were home early though, cause I have a got damn cold that doesn't wanna go away. Thank u N and you other lovely friends for a really nice evening!

Now: Gonna have a real yummy breakfast. Later!
Labels:

VACAY PART 3

Carolines World | Tastebyme   5 sep 2014 09:50   by Tastebyme
Morrn! Kom precis på att jag ju inte visat er alla semesterbilderna, så här har ni ett gäng från vår sista dag på Læsø! Jag och mamma gick upp tidigt och tog bussen halvvägs genom ön till Fædrelandet där vi bokat turridning på islandshästar. Vi kom fram och fick göra i ordning hästarna och sedan var det bara att sitta upp. Det var bara jag, mamma och en ledare. Och mina vänner. Att rida i två timmar i så vacker natur, och få sträcka ut i full galopp I HAVET (!!!!!) var något av det bästa på hela semestern.
När vi kom tillbaka blev det strandhäng och uppvaktning av pappa som fyllde år. Och sedan njöt vi av en fin kväll med grillat och en knallröd solnedgång.

Nu: Frukost och sedan jobb! Glad fredag!
_____

Good morning! I just realized that I still haven't showed u all our vacay pics. This is the pictures from our last day on Læsø.
Me and mom went up early and took the bus to Fædrelandet where we booked riding on icelandic horses. It was just me, mom and the leader, and it was two of the best hours on my vacay. Such beautiful nature and seriously - to gallop that fast IN THE OCEAN (!!!!!) was just amazing.
When we got back to the boat we went hanging out on the beach and celebrating dad, cause it was his birthday. Then we enjoyed a beautiful evening with a bbq and a lovely sunset.

Now: Breakfast and then work. Happy friday!!

SARDINIA

Carolines World | Tastebyme   2 sep 2014 06:07   by Tastebyme
Om sisådär en vecka åker jag tillbaka till mitt paradis (för fjärde gången) tillsammans med två av de bästa männen i mitt liv - min pappa och min storebror! Såklart hur tråkigt som helst att inte mamma, Joakim och Sofia kan följa med, men herregud vad underbart det ska bli!

_____

In about a week I'm going back to my paradise (for the fourth time) with two of the best men in my life - daddy and my big brother. Of course I would've want mom, Joakim and Sofia to come as well but still its going to be so wonderful!
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8
bloggportalen bloggportalen