INSTAWEEK 18:13

Carolines World | Tastebyme   16 okt 2014 18:10   by Tastebyme
Kaffe / Dricka kaffe i fönstret en regnig eftermiddag / Gulasch på botaniska paviljongen / Skogspromenad / Söndagsfrukost / Fredagsbubbel med dessa fina / Outfit / Nya handskar / Löptur.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @TASTEBYME =)

_____

Coffee / Having coffee in the window this rainy afternoon / Yummy food in the botanical garden / A sunday walk in the forrest / Sunday breakfast / Friday bubbly with these lovely ones / Outfit / New gloves / Running.

DONT FORGET TO FOLLOW ME ON INSTAGRAM @TASTEBYME =)

ROSES AND JARS

Carolines World | Tastebyme   13 okt 2014 21:20   by Tastebyme
Godkväll fina ni! När jag fyllde år fick jag en så fin bukett vita rosor av min kompis Frida. Men nu, två veckor senare började ganska många ge med sig. Istället för att slänga hela buketten då så brukar jag korta av de som fortfarande är fina och sätta ihop de i mindre vaser och sprida ut lite här och var!
Jag sätter de i små vaser eller gamla glasburkar som jag sparat. Det får bli denna måndagens tips! :)

Sov sött!

_____

Good evening! I got a whole bunch of lovely white roses from my friend Frida at my birthday two weeks ago. Some of them were dead now though, but instead of throwing them all away I cut the other ones shorter and put them in smaller vases or just simple old glass jars, and then I spread them out in the kitchen, livingroom and bedroom. A nice little monday tip from me to you! :)

Sweet dreams!
Labels:flowers roses tip

NEW IN COAT 18:26

Carolines World | Tastebyme   12 okt 2014 18:07   by Tastebyme
Som jag skrev tidigare så har jag varit sugen på en ny rock i en annan färg än svart eller mörkgrå (eftersom jag redan har de båda).
Hade egentligen tänkt mig en marinblå, men så föll jag pladask för den här gröna skönheten inne på Cos.
Ni vet när man går därifrån tomhänt men inte kan sluta tänka på plagget i fråga trots att flera dagar har passerat. Så det var ju bara att traska tillbaka sisådär en vecka senare och köpa't! Självklart ska ni få se hur den ser ut på inom kort. Jag är MYCKET nöjd!

Nu: Njuta av en skön söndag kväll med god middag och en film. Trevlig kväll!

_____

As I wrote earlier I've been looking for a new coat that isn't black or dark grey (since I already have both).
I thought I was looking for a navy blue one but then I just fell in love with this green beauty at Cos. I left the store empty handed but found myself dreaming about it several days later. So after a week or so I went there again and bought it!
Of course I will show you how it looks on soon! I really like it!!

Now: Enjoy a cosy sunday evening with dinner and a movie. Have a nice sunday evening!
Labels:new in coat cos
1 2 3 4 5 6 7 8
bloggportalen bloggportalen