KøBENHAVN, PART 3

Carolines World | Tastebyme   8 jul 2014 11:29   by Tastebyme
Godmorgon-vy från hotellet. / Good morning - view from the hotel. Wearing NEW birkenstocks / NEW H&M trend dress / NEW & other stories clutch / rayban Påväg upp i "det runde tårn" / On our way up in the round tower. Fin utsikt! / Nice view! Lunch at Torvehallerne
Hade en finfin fredag i Köpenhamn. Vaknade tidigt, tog en frukost på Joe & the juice och sedan gick vi och besökte H&Ms showroom. Och det mina vänner har jag så mycket bilder från att det förtjänar ett eget inlägg.
Vi fortsatte sedan promenera runt i vad som kändes som hela stan innan vi stannade för en sen lunch på Torvehallerne. Svårt att välja när det finns så mycket gott, men vi bestämde oss till sist för pizza och satt ute i solen mellan de två saluhallarna. Efter det började det bli tokvarmt och vi kände oss väldigt nöjda, så då tog vi tåget tillbaka till Lund och körde ut till havet. En väldigt, väldigt bra tripp!

Men hörrni! Vad har ni för er? Har ni semester? Jobbar ni? Berätta!!
_____

Had a great friday in Copenhagen. Woke up early, went for breakfast at Joe and the juice and then we continued to H&M's showroom. Have a lot of pics from that so I'll post it all later.
After that we continued to stroll around for hours, and then we stopped for a late lunch at Torvehallerne, which is two food market halls where you can choose from many kitchens. We went for pizza and sat in the sun between the halls.
After that it started to get too hot to be in town so we took the train back to Lund and drove out to the beach. We had two lovely days in Copenhagen. Really love that city!

But hey! What are u up to? Having vacation? Working? Tell me!!

KøBENHAVN, PART 2

Carolines World | Tastebyme   7 jul 2014 15:32   by Tastebyme
NEW dress and NEW clutch from & other stories / trench H&M divided / shoes H&M trend
Efter iordningfix och champagne på hotellrummet bytte vi om för en kväll i Köpenhamn.
Tog en taxi till Madklubben där vi delade på tre riktigt goda rätter.
När vi kände oss nöjda promenerade vi bort till Ruby's bar som vi hört mycket gott om. Kändes som att kliva rakt in i någons lägenhet där baren stod mitt i vardagsrummet och de djupa fönsternischerna fick agera bord för våra två margaritas. Otroligt skön stämning var det där inne, och vi hade verkligen en toppenkväll!

_____

We changed clothes and drank some champagne at the hotel room. Then we took a cab to Madklubben where we shares three yummy dishes.
After that we went to Ruby's bar. Felt like we were walking right into someone's apartment where the bar stood right in the livingroom, and the wide window recess acted table for our margaritas. A really nice place! And we had a really nice evening!

INSTAWEEK 09:25

Carolines World | Tastebyme   7 jul 2014 09:12   by Tastebyme
Försöker blogga på så gott det går här på semestern. Men ligger någon dag efter. Vill du veta vad jag har för mig nu nu nu? Då kan du alltid följa mig på instagram @ tastebyme!

_____

I'm trying to blog as much as possible on our vacation, but I'm one day after at the moment. Wanna know what we're doing right now? Follow me on instagram @tastebyme!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
bloggportalen bloggportalen