NEW IN: LILLA BRUKET 14:32

Carolines World | Tastebyme   8 aug 2014 14:32   by Tastebyme
Här har ni alltså vad vi fick med oss hem ifrån Lilla bruket: Travel kit med schampo, balsam, duschtvål & bodylotion, nagelborste, handtvål med gurka & mynta, ansiktsolja, doftljus med lavendel, tvättmedel för denim & bomull, diskmedel som doftar gudomligt och en diskborste.

_____

This is what we got at Lilla bruket: Travel kit with schampoo, conditioner, soap and body lotion, nail brush, soap with cucumber and mynth, facial oil, scented candle with lavender, liquid detergent for denim and cotton, dish wash and a dish brush.

WAY OUT WEST THURSDAY

Carolines World | Tastebyme   8 aug 2014 09:25   by Tastebyme
NEW dress Weekday / NEW bomber jacket H&M trend / shoes Vans / clutch & Other stories
Hej vänner. Igår startade äntligen way out west! Är det någon av er som är här!?
Jag jobbade ett par timmar på dagen och mötte sedan upp Sophie och Jocke och promenerade ner till Slottsskogen där festivalen hålls. Tittade på Markus Krunegård, Neneh Cherry, Rebecca & Fiona, The National, Queens of the stone age och Joey Bada$$ och däremellan hade vi det bara allmänt trevligt med vänner!

Nu: Peppa inför dag 2 (och ladda kamerabatteriet så vi kan fota bra mycket mer idag än igår!). Vi hörs!

_____

Hey guys! The festival way out west started yesterday. Is anyone of you here!?
I worked a couple of hours and then I met up with Soph and Joakim and walked to Slottsskogen where the festival is taking place. We watched Markus Krunegård, Neneh Cherry, Rebecca & Fiona, The National, Queens of the stone age and Joey Bada$$ and other than that were just having a great time with friends.

Now: Getting ready for day 2. Later!

LILLA BRUKET SHOWROOM

Carolines World | Tastebyme   6 aug 2014 08:06   by Tastebyme
Birkenstocks / clutch / other stories / dress from H&M trend
I förra veckan spenderade vi våra lediga dagar hos mormor och morfar i Varberg. Passade på att åka och besöka Lilla bruket och deras showroom som ligger vid Birger Svenssons väg. Och herregud alltså, alla dessa underbara produkter - man vill ju testa alltihop (ja alltså det jag inte redan testat. Detta märket har ju varit en favorit läääänge!).
Vi doftade och tvålade och provade krämer och oljor, och gick ju inte precis därifrån tomhänta om vi säger så. Lovar att visa allt som följde med i påsarna inom kort!

_____

Last week we spent our days off with my grandparents in their summer house in Varberg. While we were there we went to to visit Lilla bruket and their showroom. For those of you who didn't know Lilla bruket is making lovely soaps and spa products, totally organic and all is made in or around Varberg. They sell in many different countries! I love their products and have tried many of them before.
And now this.. Visit their showroom. I almost went bananas! We smelled and washed our hands with different soaps and tried creams and oils, and did not exactly went home empty-handed. I promise to show everything soon!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
bloggportalen bloggportalen