NUMERO DOS

Carolines World | Dirtyglam   12 jun 2012 20:08   by Dirtyglam
Namn: Antonia Blechingberg,
Ålder: 20 år. April tjej.
Tidigare blogg: Dirtyglam.webblogg.se (ännu tidigare - dirtyglam.blogg.se)

Instagram: Antoniable
Mail: Dirtyglam@windowslive.com

Vad inspirerar din stil mest?

Människor, människor, människor! Jag kan sitta i timmar på ett café och bara beundras och inspireras av folk som går förbi. Det finaste är att ingen människa är en annan människa lik. Vi kan påminna om varandra men alla står ut på sitt egna sätt. Och ifall jag inte sitter på stan och suger in inspiration så sitter jag framför datorn/iphonen och scrollar sönder fingrarna mina på streetstyle sidor & bloggar.

Vilka är dina stilikoner?

Erin Wasson, Mary Kate Olsen, Jessica Hart, Alexa Chung, systrarna Delevigne & Tallulah Morton. Dessa brudar både inspirerar och influerar. Och så får man såklart inte glömma vissa bloggare.

3 saker/plagg varje tjej borde ha i sin gardeob:

En skinnjacka, ett finare halsband (som piffar upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst) & basic tshirts. Tre must haves är alldeles för lite... Alla tjejer borde ha minst 10 must haves!

Favorit designer:

Alexander Wang, Theysken's Theory, Balmain och Acne gör mig (vågar till och med säga) ALDRIG besviken. Sedan finns det de som överraskar med sina kollektioner.

Vad drömmer du om att fynda till näst?

En ny jacka. Suktar efter minst 3 jackor/blazers från Zara för tillfället. Jag är verkligen en "jack-tjej", får aldrig nog av dem. Jag tycker koftor är så otroligt smaklösa och fula (på mig då) Jackor i blommor, färg, i skinn eller i boyfriends looken. You name it. Jag tar allt.

Ditt absoluta favoritplagg i garderoben:

Min skinnjacka från NastyGal.

På weekenden hittar du mig...


I sängen, i soffan under x antal täcken, på stan, liggandes på solstolen, i baren, i pojkvännens armar eller varför inte i biosalongen.

Din favorit maträtt:

Ååh... Det här är äckligt svårt! Jag älskar mat... Kan inte ens välja. Men prio nummer 1 när magen kurrar och bokstavligttalat skriker efter mat är att maten skall vara varm, mättande och så klart god. Favoriterna på tallriken är dock: Pasta, pizza, bbq, sallad och mexikanskt...

Hur skall/kommer ditt liv se ut om några år?

Som det ser ut nu kommer mina nästa 1-3 år utspelas i London. Den 20 Augusti flyttar nämligen jag och min pojkvän till London för att studera. Jag skall studera fashion styling och Oliver skall studera till musiker. Jag har väldigt många drömmar om vad jag vill men tänker mest bara ta det som det kommer! Hitta bostad, få jobb, upplev nytt och bara leva livet ligger högst på mina måsten för kommande höst.

Favoritstyling:

Ett par skinny low waist jeans, en basic tshirt i ex. vitt (gärna ett par vita bh under som lyser igenom så där fint) en skinnjacka över, ett par klackar eller ett par slitna converse på fötterna, en ring, snyggt nagellack, och en alexander mcqueen sjal runt halsen. Super enkelt, super snyggt.

Det här spelas flitigt i ipoden för tillfället:


Det mesta duger under sommartider, det viktigaste är att låtarna får kroppen att dansa och munnen att sjunga. Allt från 90 tals plågor, rockigt från pojkvännens spotify listor och annan bra "dunka" musik.

Follow my blog with Bloglovin
Labels: