de Buyer - tips till köket

Carolines World | Gianna   28 apr 2015 22:53   by Gianna
Jag måste tipsa er om denna fantastiska stekpanna! Jag gillar faktiskt att laga mat och hålla till i köket och det är ännu roligare att arbeta med bra redskap som dessutom är grymma för både kropp och själ! Den här stakpannan är både snygg och bra och mina ägg på spenatbädd blir sjukt goda!



de Buyer Lyonnaise Mineral B är en panna med extra tjock plåt som fördelar värmen bra, den är helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är dessutom förbehandlad med naturligt bivax och botten ska bli lite brun när man använder den.



de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen och pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten! Det kostade en slant att köpa stekpannan, 549 kr för en 20 cm på cervera, men jag är sjukt nöjd och det var definitivt värt varenda krona.
Labels:

Veckans träning

Carolines World | Gianna   24 apr 2015 19:07   by Gianna
Vilken vecka det har varit, fantastiskt på många olika sätt men samtidigt ett litet litet farthinder i träningsväg. Till det bättre så har vi börjat med ute träning på MMA Fitness Sweden, skönt att kombinera frisk luft och träning tycker jag. Känns som att man verkligen tar tillvara på det fina vädret. Som alltid är det jätte kul att komma ner till träningslokalen och umgås med alla härliga människor, som den här sötnöten Tamara :) Jag har även fått lite nya träningskläder, men de har jag ingen blid på än.



Jag har ju däremot haft väldigt ont i baksida lår/rumpa på vänster sida i ca 5 veckor nu och det har inte blivit något bättre så i veckan gick jag till en sjukgymnast. Jag har haft mina aningar och nu blev det även bekräftat. En Hamstringsruptur på Semimembranosus muskeln, vilket innebär att en muskel på baksida lår har delvis "gått av" och fått en bristning. Nu har jag några rehabövningar som ska göras och sedan ska jag träffa en läkare nästa vecka för att se hur allvarlig skadan är i muskeln. Men sjukgymnasten gav 1 år som rehabperiod, hoppas på att det kommer gå MYCKET snabbare!
Labels:

Black & Gold

Carolines World | Gianna   18 apr 2015 11:46   by Gianna
b
Det blev väldigt svart här om dagen när jag hade på mig svarta jeans, sjal och skinnjacka från Caroline Blomst, svart pälsväst med fransar från Hunkydory, svart väska från Mickael Kors och ett par nya svarta skor jag köpte i London från Forever 21. Till och med svarta naglar, men massa gulddetaljer! Svart, svart och svart :)
Labels:
1 2 3 4 5