Min träning!

Carolines World | Gianna   13 apr 2015 23:29   by Gianna
Måndag innebär en ny start på veckan men även ett MMA Fitness pass på MMA Fitness Sweden. Det är faktiskt härligt att känna att man kan längta till måndagar för att få köra igång veckan med ett stenhårt fyspass!Många gånger får jag frågan hur jag orkar träna varje dag. Jag tror att det för min egen del mest handlar om att jag har sådan energi i kroppen så jag vet inte vad jag ska göra med den om jag inte kan vara fysisk aktiv! Jag känner att det kryper i kroppen på mig och jag får svårt att fokusera och jag blir väldigt otrevlig och extremt rastlös om jag inte får ha någon form av fysisk aktivitet under dagen. Men för att kunna träna varje dag och fortfarande få i sig rätt mängd näringsämnen så krävs det lite planering. Det är viktigt att man inte fuskar med kost och vätska eftersom resultaten inte kommer gå åt det håll du förmodligen vill om du fuskar för ofta!

Efter träningen är det minst lika kul att småsparka lite med de andra träningsvännerna! (Vad Frida, i mitten, gör får du klura ut själv, jag har ingen aning!!) I morgon väntar mitt eget pass i Girls Only MMA och sedan ska jag träna Shootfighting på Nova MMA :) Men först sova och sedan jobba.

Coolerpad-Giveaway!

Carolines World | Gianna   6 apr 2015 22:02   by Gianna
Nu är påsken slut och jag hoppas att ni hunnit njuta av den! Bjuder er på lite bilder från min vecka senare för jag vill först uppmärksamma er på en super bra grej som jag har provat på! Coolerpad är en liten "fryskudde" som du lägger in under din shaker och in i frysen i ca 3 timmar. Därefter håller den din dryck i shakern kall up till fem timmar! Det är verkligen bra om man ska iväg och vill ha med sig en smoothie tillexempel men inte har tillgång till kylskåp, eller om du tar en proteinshake efter träningen med mjölk eller något annat du vill ska vara kallt.

Vill du ha en Coolerpad så du kan testa själv? Skriv ditt namn och din epost i kommentarerna eller maila mig så kanske det är just du om får en! Coolerpad-Giveaway finns även på bloggen på www.halsopedagogen.se
Labels:

I Love

Carolines World | Gianna   30 mar 2015 23:23   by Gianna
Träningen är avklarad och som vanligt väntar en dusch. Det är viktigt med att ha bra produkter när man duschar ofta så inte huden blir torr. Men nu har jag fått prova något riktigt bra!

Love är en hudvårdsserie med produkter som doftar fantastiskt! I Love… Raspberry & Blackberry Bath & Shower Creme är en löddrande duschcreme med doft av nypressade hallon och saftiga björnbär. superskön mot huden och produkten kan också användas i badet som badskum! Sedan har jag testat I Love… Raspberry & Blackberry Nourishing Body Butter vilken är en återfuktande och mjukgörande bodybutter med en doft av färska hallon och björnbär. Produkten går lätt in i huden och lämnar huden len och verkligen väldoftande. Kostar omkring 69 kr!

Labels:
1 2 3 4 5 6