London!

Carolines World | Gianna   29 mar 2015 23:38   by Gianna
Jag är precis hemkommen från en väl investerad helg i London! Det är viktigt att njuta av livet och att ha kul när tillfälle ges. Jag har haft en fantastisk weekend med två av mina vänner Jasemin och Camilla, vi har shoppat, ätit god mat, promenerat på Londons gator och varit på musikal och tittat på Phantom of the opera! En helt magisk helg, jag tänkte att jag bjuder på lite bilder :) Klicka HÄR!
Labels:

Frukost

Carolines World | Gianna   25 mar 2015 18:08   by Gianna
Frukost är ett viktigt mål och kan ge en bra start på dagen.

Jag tycker om att äta ägg med spenat, kryddat med muskotnöt och chili. Här äter jag även en havreknäckemacka med kaviar och så klart en kopp kaffe! Jag tycker att ägg med spenat är as gott och jag åt det för första gången för nästa ett år sedan. Innan dess kunde jag inte äta ett löskokt eller ett ovändstekt ägg för jag tycket det var super äckligt men sen fick jag prova det på detta vid och jag verkligen älskade det! Det händer allt för ofta att jag äter ägg med spenat både till frukost och till kvällsmål efter träningen :)


Det är även en bra källa till järn. Järn har många funktioner i våra kroppar. Det behövs för att en stor del av enzymerna ska kunna fungera. Dessutom för att det syrebärande proteinet i de röda blodkropparna, hemoglobinet, ska kunna bildas. Järn är även nödvändigt för immunförsvarets funktion och behövs även för att vår hjärna ska utvecklas normalt. Så det är ju ingen dum ide att få i sig lite järn! Visste du att du dessutom ska äta järn tillsammans med intag av C-vitamin för att optimera upptaget av järnet. Vill du läsa mer om just järn så kan du klicka HÄR

Shoot-träning

Carolines World | Gianna   17 mar 2015 23:08   by Gianna
Så där ja, då var kvällens träningspass avklarade! Det är inte ofta man upplever en sådan gemenskap som vi har på vår träningsklubb på MMA Fitness Sweden och på Nova MMA!

Det är verkligen som ett andra hem, trots att det luktar "hårt arbete", blod, svett och tårar. Ja ni fattar vad jag menar, jag är sjukt känslig mot dofter som typ svett! Men det är något speciellt ändå att komma ner till en svettig lokal som ger en ordentlig lavett i ansiktet när man kliver innanför dörren. Det är som ett kvitto på att alla som är nere i lokalen kämpar hårt, man är där för att arbeta och för att prestera, för att nå sina mål, för att pressa och utmana sig själv, för att testa sina gränser. Även som jag, för att kolla hur mycket man klarar av och hur långt man kan gå. Ett gemensamt mål är att bli bättre! Och det blir vi, vi blir bättre för varje pass!
Labels:
1 2 3 4 5 6 7