Laddar för ikväll

Carolines World | Gianna   17 mar 2015 07:16   by Gianna
Det är viktigt att vara aktiv och jag tycker om att träna, det är viktigt för mig. Men det är minst lika viktigt att planera dagen innan träningspasset så att du laddar upp med det du behöver i kostväg. I kväll kommer jag hålla i mitt eget pass på Nova MMA sedan ska jag själv träna shootfighting med Jasemin på Oskars pass. Förra tisdagen brast det rejält i planeringen så så tränade jag på nästan en tom mage och energin och fokusen tog slut ganska snabbt. Men idag har jag laddat upp med en banan och en glutenfri protein bar. Dessutom har jag BCAA i min vattenflaska och en resorb för att hjälpa till att hålla mineral och saltbalansen eftersom jag svettas så mycket på passen. Så se till att planera dagen, få i dig bra med näring och vatten!
Labels:träning kost

Nytt hem + Nytt jobb = Nystart

Carolines World | Gianna   9 mar 2015 00:26   by Gianna
Jag har två grymt roliga grejer att dela med mig av idag! Idag och idag, klockan är ju faktiskt redan 00.26!! Idag är min första natt jag ska sova i min nya lägenhet! Äntligen, som man längtat efter allt slit med renoveringen. Men nu är dagen här!

Dessutom så har jag ett nytt arbete och min första dag är i morgon! Jag är faktiskt lite nervös, haha. Ett nytt jobb med nya möjligheter! Det är alltid lite vemodigt att byta jobb och idag var min sista arbetsdag på mitt gamla jobb. Kommer sakna kolegorna men jag är samtidigt sjukt taggad på en ny utmaning. Min nya tjänst är Arbetsspecialist inom kommunen, Vård och Omsorgsförvaltningen. Så dubbel lycka, inflytt till nya lyan och börjar på ett nytt jobb!

Det blir verkligen en nystart på livet det här för min del kan man säga. Eftersom jag flyttat tillbaka hem till Eskilstuna från Stockholm och nu även bytt arbete så känner jag verkligen att jag landar i min tillvaro. Det senaste året har för mig inte varit den bästa men det här året har ju börjat väldigt bra i alla fall! Jag har räknat ut att sedan jag flyttade till Stockholm 2008 och fram till idag har jag flyttat 10 gånger, det är alltså 10 gånger på 7 år!! Så nu jävlar tänker jag bo här ett tag framöver!
Labels:

Giveaway

Carolines World | Gianna   5 mar 2015 21:36   by Gianna
Lip Smacker har tillsammans med Chupa Chups lanserat en unik kollektion av färgglada, doftrika och goda läppbalsam. Jag har provat några och de är kanon mot torra läppar som man lätt får under våren. Dessa innehåller bivax och sesamolja och de doftar lika härligt som klubborna från Chupa Chups! De finns i smakerna Vanilla, Cocoa Vanilla, Orange, Strawberry, Strawberry & Créme, Raspberry, Apple och Watermelon.Nu tänkte jag att även en av mina läsare ska få prova Lip Smacker! Det ända du behöver göra är att kommentera inlägget med namn och e-post adress innan söndag denna vecka (8/3). Denna giveaway finns även på Hälsopedagogen så du kan även kommentera inlägget HÄR. Tävlingen är avslutad!! Cassandra, du har mail!
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8