Nu är det inte långt kvar!

Carolines World | Gianna   3 mar 2015 23:49   by Gianna
Men shit vad jag håller på alltså! Det har tagit mig drygt en och en halv månad för renoveringen på min nya lägenhet. Jag har anlitat för att lägga golv och riva två väggar & bygga två nya väggar då jag ansåg att de gamla tog upp för mycket kvadratmeter och förstörde användbara ytor. Så vad jag man, jo man gör om och gör rätt! Sen var det de där med elen, den skulle jag inte ge mig på så det fick bli en annan som skötta det. Men i annat fall kan jag stolt säga att jag gjort allt annat själv! Jag är ju en jävel på att tapetsera, jag har målat tak och lister, fogat, spacklat, slipat och slitit och kämpat. Men nu är det inte långt kvar!! Jag har tagit en massa kort under tidens gång och jag funderar på att göra det till en liten kort videosnutt så man kan se förvandlingen på lägenheten. Men om någon undrar vart jag har hållit hus så är det där, tidiga morgnar, sena kvällar och till och med nätter. Men jag är sjukt nöjd!!
Labels:

Träning.

Carolines World | Gianna   2 mar 2015 23:50   by Gianna
Idag har jag haft ett prova på / teknikpass tillsammans med Danne på Nova MMA. Jag instruerade i sparktekniker medan Danne lärde ut några tekniker inom Submission Wrestling. Det var ett riktigt lyckat pass, som vanligt om du frågar mig :) Mycket svett, kämparglöd och skratt men även mycket fokus och allvar i stundens hetta.Det är väll lite det kampsport handlar om tycker jag. Det är väldigt allvarligt eftersom det handlar om fullkontakt och total kroppskontroll på sin egen kropp men även på sin motståndares. Det är väldigt mycket teknik i kampsporten och allt har en extremt stor vikt om du vill bli en riktigt duktig fighter.

Roadtrip!

Carolines World | Gianna   25 feb 2015 12:24   by Gianna
Outfit: Jeans från April, May // tröja från Gant // jacka från Les Éclaires // skor från Alexander Wang // mössa från Caroline Blomst.

Det blev en spontan roadtrip till Stockholm här om dagen då jag köpte ett marmorbord till vardagsrummet som nu står i min nya lya! Renoveringen är snart klar, kommer aldrig renovera själv igen kan jag lova (sjukt svårt och sjukt tufft men även jätte kul) , men nu har jag gjort det i alla fall och det har gått förvånansvärt bra! Längtar bara till att få packa upp mina kläder, skor, smycken och böcker! Körde all in på grönt och kamouflage för att kunna gå obemärkt förbi i storstaden ;)
1 2 3 4 5 6 7 8 9