Alltomkosttillskott.se

Carolines World | Gianna   23 feb 2015 12:35   by Gianna
Nu kan du även hitta Hälsopedagogen.se och min blogg hos www.carolinesworld.net/gianna på www.allsomkosttillskott.se !!

Alltomkosttillskott.se kan du läsa om de senaste nyheterna och trenderna inom kosttillskottsbranschen och det är även en av Sveries största prisjämförelser inom kosttillskott. På sidan kan du även låta dig inspireras av andra och hitta träningsbloggar mm! Nu finns även Gianna och Hälsopedagogen där!
  • Gianna  • Genom min blogg på Hälsopedagogen och på Carolines World får ni även en möjlighet att lära känna mig lite bättre och få en inblick i min vardag. Dessutom har jag ett intresse för hälsa, mode och skönhet och bloggar om ämnena där jag skriver lite mer fritt om mina tankar. Följ gärna mig på Instagram och Facebook också! Gianna
  • Hälsopedagogen.se


    Hälsopedagogen.se – Din guide till en bättre hälsa. Vår hälsa är bland det viktigaste vi har i vårt liv och jag anser att det krävs ett visst minimumtillstånd av hälsa för att leva ett lyckligt och fullgjort liv. Att ha god hälsa kan ha positiva effekter på flera plan i livet, men hur skapar man en bättre hälsa för sig själv på egen hand? Med halsopedagogen.se vill jag skapa och erbjuda er en guide till vilka insatser det finns för att skapa en bättre hälsa, ge fördjupad information och uppmuntra till egna funderingar. Jag vill inspirera och motivera till att göra medvetna val i vardagen och göra dig medveten kring din egen hälsa. HälsopedagogenGårdagens

Carolines World | Gianna   19 feb 2015 10:35   by Gianna
Trotts att vi går mot ljusare tider är det fortfarande kallt ute och kylan kryper sig in under kläderna. Därför hade jag på mig en lång kappa igår från Macgraw och en lång halsduk i rosa toner för att hålla värmen :) Jag borde uppfinna en snygg jacka med värmeslingor som man kan sätta på och stänga av när man fryser! Hade ju vart dunder!
Labels:outfit

Grym övning för din core!

Carolines World | Gianna   18 feb 2015 09:57   by Gianna

Här kommer ett tips på en super effektiv core övning efter ett önskemål från en läsare!Hej! Fick höra att du var västligt duktig när det gäller träning och framförallt för oss mammor efter graviditeten. Ska på efterkontroll nu i feb & vill köra igång med träningen så fort efter. Fick höra att man ska stärka Sig inifrån och jobba utåt. Tänkte höra om du hade lite tips? / JUnder mina senaste två år som tränare har jag specialinriktat mig på just ”efter-graviditetsträning” och det ligger mig varmt om hjärtat så det är superkul att få skriva lite om det! Vill du se varje steg i hur du utför övningen så kan du hitta det HÄR.
2 3 4 5 6 7 8 9 10