The barge house #nofilter
London p.1

Carolines World | Iris   1 jun 2015 12:57   by Iris Svenson
Första tipset från London är The Barge House som låg precis bredvid Regent's canal i Haggerston. Dagen efter vår utekväll tillbringade vi kanske 2 h på detta underbara fik med att äta brunch och prata om gårdagen. Efter bara tre timmar sömn och alldeles för lite fukt i kroppen fanns det nog ingen bättre bot än att äta världens godaste frukost, dricka litervis med juice, vatten och kaffe, och njuta av solen som bara blev varmare och varmare under förmiddagen. Det går inte att se på bilden, men det var i princip helt öppet ut mot kanalen så det var väldigt ljust och fräscht där inne.

Eftersom att vi hade turen att hitta denna guds gåva till mänskligheten på en söndag, kunde vi njuta av svingoda brunch. Vi köpte varsin "breakfast in bread", vilket innebar att man fick ett ihåligt bröd med valfri fyllning. Jag åt en med ägg, grönsaker och rökt lax vilket helt ärligt rocked my world. Så sjukligt gott, även om det måste se lite konstigt för er som inte har förtärt ett sånt här mästerverk. mmmm gud vill ha nu nu nu. Så gott.

Här är deras hemsida, ifall ni blir sugna på att besöka. En frukost med "breakfast in bread", juice och kaffe kostade ungefär 260 kr. Otroligt trevlig och bra service, fin lokal och bra atmosfär.

---

When Linn and I was in London, as some as you might know, we went to the Barge House in Haggerston, right by the Regent's Canal. I couldn't have imagined a better place to cure our hangovers. We spent a few hours there drinking coffee, amazing juices and litres of water to moisturize our parched insides. But the main event was their amazing brunch. Each of us ordered one "breakfast in bread", which basically was a breakfast prepared inside a huge hollow bun. It was SO good. Can't believe that I've never eaten this, or even seen it anywhere before. Such a cool and tasty idea. I also loved the space you got to sit in, enjoying both the sun and the fresh air. Definitely going there again as soon as I get the opportunity! Find their website here. I think my coffee, juice and bun went for about 20 punds. Which is great considering how it rocked my world. And the amazing service. And the great insta pics.

Labels:

To follow p.1

Carolines World | Iris   1 jun 2015 08:12   by Iris Svenson
Godmorgon! Ville bara tipsa om en supersnygg människa man kan följa på instagram, nämligen Alexandra Agoston. Blir inte direkt sämre av att hon är tillsammans med fotografen Chris Colls. Tycker dock att fotografer oftast tar finare bilder av sina flickvänner än av andra modeller. Så mycket mer känsla i de bilderna, mer kärlek. Fint att titta på.

---

Goodmorning! I'm here to tell you to follow Alexandra Agoston on instagram! Love all the pictures her boyfriend Chris Colls takes of her. She is such a fantastic model.
Labels:

4 shades of grey

Carolines World | Iris   31 maj 2015 15:01   by Iris Svenson
ASSÅ har ju verkligen alldeles för många skor men dessa Vans......................mmm. Vill ha dem i mitt liv. Ska försöka få Rasmus att köpa dem till mig i studentpresent...... håll tummarna för att det funkar.

Vidare vilar man ju gärna ögonen på två niceiga hoodies från Bianca Chandon och Play by Commes de Garcon. Även dessa skulle vara göttiga studentpresenter men den ena shippar inte till Sverige och den andra... ja den är väl snäppet för dyr för en studentpresent. Sist men inte minst har vi den här underbara T-shirt-klänningen från Weekday. Måste till en butik snarast och kolla in. Ser supercomfy och snygg ut. Vill bära tillsammans med mina Adidas superstar.

---

I already have to many shoes and now I find these beauties from Vans............ gonna have to try and persuade Rasmus into buying them for me as a graduation gift. Wish me luck.

I'm completely in love with both of the hoodies, from Bianca Chandon and Weekday. Unfortunately, the "Paradise Garage" hoodie doesn't ship to Sweden, and the Play by Commes de Garcon one is a bit to pricy for a hoodie. What I can tell you though is that I'll be trying out the oversized t-shirt dress from Weekday sometime soon..
Labels:
1 2 3 4 5 6 7