New in - House of Dagmar

Carolines World | Iris   31 maj 2015 08:50   by Iris Svenson
Efter att jag varit på Samsoe Samsoe's sample sale i onsdags med Ebele tog hon den här bilden på mig, så tänkte passa på och visa den andra saken som paketet från Dagmar innehöll!! En superskön grå kashmirtröja. Perfekt för sena sommarkvällar när det kan bli lite kyligt. Längtar tills jag kan bära den utan en jacka över. Ni hittar den här! Jag har storlek M och den passar superbra. Väskan jag har på bilden är den jag visade förut, men glömde länka så här är den också! Den finns även i vitt här. Är supernöjd med både väskan och tröjan.

---

Next up from the House of Dagmar package is a lovely new cashmere knit! You can find it here (I wear it in M and it's perfect for me). The bag I'm wearing is the one I showed before, but I forgot to give you the link, so here you are. You can also find it in white here. Enjoy.
Labels:

i love

Carolines World | Iris   30 maj 2015 17:45   by Iris Svenson
försöker vänja mig vid faktumet att det snart är kjol/klänning/shorts-säsong genom att scrolla genom tumblr. Vill så gärna känna mig bekväm i kjol och klänning men det är banne mig nästan omöjligt! hittade en jeanskjol (som den på bilden ungefär fast kortare) i London på Topshop som verkligen var superfin, men kunde inte förmå mig att köpa den? Är det någon annan som har detta problem? Känns som att jag blivit skadad i hjärnan på någon sätt eftersom att jag endast vill bära jeans och t-shirt (helst tills jag dör).

Trotsade dock min lilla kjol- och klänningsfobi häromdagen genom att inhandla en klänning på Weekday häromdagen. Ska försöka visa den så fort det blir lite finare väder. Inte direkt klänningsväder just nu... Håll tummarna för att jag inte fegar ur och lämnar tillbaka den denna vecka.

source: my tumblr
Labels:

mmmm hemma

Carolines World | Iris   30 maj 2015 16:34   by Iris Svenson
ligger hemma i sängen och mår lite som man förtjänar efter en trevlig start på helgen. "Igår" tillbringades småtimmarna hemma hos Rasmus med Linn och lite vin på besök. Följde henne till tunnelbanan klockan halv fem på morgonen då hennes tåg började gå och gick sen själv tillbaka genom söders tomma gator med Biggie dunkandes i hörlurarna. Älskar verkligen Stockholm. Det är så fint. Speciellt när det börjar bli lite varmare och det är ljust på mornarna och man kan sitta i parker och dricka öl och äta jordgubbar hur sent (tidigt) man vill.

Imorse gjorde jag och Rasmus amerikanska pannkakor som ärligt talat blev jättedåliga. Önskar väl att man va asinspo och kunde langa fram en snygg bild på estetiskt tilltalande små pannkakor men så blev det verkligen inte. De va dock hyggligt goda och det blev inte värre av att man kunde äta dem i sällskap av planetens godaste jordgubbar. Mmmmm. De kan man för övrigt köpa av en man som står i gången genom Uppsala Centralstation, ni vet där man går upp för att ta pendeln. Har köpt 3 lådor på 2 dagar. Så himla goda. Bilden är såklart inte från i morse då (dricker inte öl på morgonen. lovar), utan från igår när låda nummer 2 skulle förtäras. mmmmmm gud vill ha mer nu. men får "nöja" mig med lasagnen som pappa ska bjuda på ikväll. ÄLSKAR pappas lasagne. Bästa som finns i hela världen.
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8