lately

Carolines World | Iris   17 apr 2015 21:34   by Iris Svenson
ja asså. You kinda know the drill by now. Har promenerat, tränat, pluggat galet och gjort det vanliga denna vecka. Med lite få ovanligheter.

Har börjat hänga med en tjej called Ebele vilket är kul!!! Vi va och "pluggade" på bergianska trädgården i Stockholm. Så himla fint!!! hade aldrig hittat dit (eller överhuvudtaget orkat åka dit) utan henne. Så himla go tjej.

Idag gjorde jag en pressvisning för Dagmar innan jag åkte till skolan. Hann även springa förbi Galleri Blås och Knåda på söder innan jag åkte, för att köpa ett par hutlöst dyra koppar till mamma som jag kollat ut några dagar tidigare. Hon fyllde nämligen år idag. Bilden längst ner till vänster är en bild på hela min vackra familj som äter i vårt kök. Alla får lägga på vad de vill på stekplattan i mitten. Olika fiskar, pilgrimsmusslor, kyckling, och egenjagat rådjur. SÅ gott. Helt sinnessjukt. Lite mindre imponerande är väl bilden bredvid på min egeninhandlade (mm ni hör ju. Har inte direkt jagat den i skogen) purjolök som jag blandade i en väldigt god fast även falsk pad thai. Falskheten kom från att det enda pad thai-iga jag hade i va typ nudlar och lite soya. Glömde typ allt annat.

Nu ska jag göra något skoj. Typ kolla netflix. hejdå
Labels: