livin life yo

Carolines World | Iris   20 maj 2015 20:10   by Iris Svenson
hej hej. ligger hemma i sängen och äter jordgubbar, kollar på game of thrones och njuter över att skolan i princip är över. Har verkligen inget alls kvar. kan göra exakt vad jag vill. Imorse fick jag mail från lärarna som sa att alla lektioner mitt på dagen var inställda varpå jag tänkte, "åh vad skönt då kan man plugga!!" innan jag kom på att jag inte har något kvar. så himla sjuk känsla. packade ner en bok i väskan och ba "jahapp.....". Känns som att allt ba släppt??? kommer nog få någon slags post skola psykbryt snart pga av denna plötsliga frihet.

Imorgon ska jag jobba. Ska bli superkul, är ett superteam. Kommer åka hemifrån tidigt men asså I ain't even sad about it. Längtar typ efter att få leva??? Gå upp tidigt, åka till Stockholm, promenera runt, äta frukost någonstans (kommer komma dit en timme innan calltime). Träffa Rasmus efteråt, pussas, vara med den jag älskar. LIVET ÄR SÅ BRA (det är nu psykbrytet börjar). Okej ska lugna mig. men kommer seriöst inte på en enda dålig grej med livet. testade min studentklänning idag med skorna jag köpte i London och studentmössan som precis anlände, kändes jättefint. I veckan ska även en göttig leverans från Dagmar trilla ner i brevlådan. När jag tittar ut genom fönstret ser jag bara grönt och jag hör fåglarna inifrån mitt rum. kommer sova så gott i natt.

eftersom jag försöker insupa livet har jag ba satt ihop lite göttiga bilder från Londonresan. De första två är super filter (på varav en jag ser ut som mega dork nr 1) men de andra två va så jädrans göttiga att man inte behövde ha något. Matbilden ser iofs rätt äcklig ut när man inte var där och fick smaka på hur gott det var (kan säga att jag petade av dillen). Benbilden dock....... mmmmmm. typ göttigaste på hela londonresan. (dags att sluta använda ordet göttigt kanske. men tror inte att det kommer gå med det sinnelaget jag är i nu)

puss och kram hoppas att era liv också är superbra och göttiga och fina och att ni får pussa eller krama någon ni älskar!!!
Labels: