Food Market Magasinsgatan

Carolines World | Johanna Falkenby   11 maj 2015 22:00   by Johanna Falkenby

Gick på Food Market i lördags med Amanda och åt fish tacos, drack öl, kaffe, kaffelemonad och snodde åt oss lite kaffefudge. Mer food markets tack!

Food Market in Gotherburg. Went with my nyc pal and ate fish tacos, coffee lemonade, beer, lots of americanos and coffee fudge.

Gone Girl

Carolines World | Johanna Falkenby   10 maj 2015 14:00   by Johanna Falkenby
Julia Bergshoeff in The New York Times T Style Magazine May 2015, shot by Karim Sadli, styled by Jonathan Kaye.

at Delight Studios

Carolines World | Johanna Falkenby   9 maj 2015 18:00   by Johanna Falkenby

I veckan har vi haft fyra plåtningar med Gina som jag varit på och torsdag-fredag i Stockholm så det har varit mycket och stressigt. Men så himla roligt! Älskar att jobba i team och möta så många olika fina och roliga människor. Har i veckan fått möta så många begåvade och inspirerande människor som jag följer på instagram haha. Och så proffsiga modeller som Theres Alexandersson, Frida Gustavsson och Luma Grothe som vi plåtat i veckan. I Stockholm hann jag även med att möta upp några vänner på Mississippi Inn och Urban Deli, och efter plåtningen i torsdags gick vi några från teamet till Supper på Tegnèrsgatan och åt en goood middag. Idag är jag tillbaka i Göteborg och har hängt på food market. Det får ni se senare! Hoppas ni har en fin lördag!

This week we've been shooting a lot for Gina Tricot. On Thursday and Friday we worked in Stockholm. I love working in teams and meeting such inspiring and talented people I'm following on Instagram. This week we worked with the super awesome models Theres Alexandersson, Frida Gustavsson and Luma Grothe. In Stockholm I got some time to meet up with my friends at Mississippi Inn and Urban Deli and a few from the team went to Supper for a very nice dinner. Today I am back in my city Gothenburg and went out to explore a food market. I will show you pictures later. Hope you're having a nice Saturday!
4 5 6 7 8 9 10 11 12