Ida Sjöstedt syr upp min balklänning

Carolines World | Johanna Falkenby   27 mar 2014 18:45   by Johanna Falkenby
Ida Sjöstedt syr upp min balklänning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom hem igårkväll från Stockholm där jag var på besök hos Ida Sjöstedt då hon syr upp min balklänning! Jag var där på besök i januari då jag stannade några dagar efter modeveckan för att gå på möte med Ida. Jag fick då prova massa magiska klänningar (ni ser några ovan) och funderade noga ut en. Klänningen jag valde är ingen av de övre utan ni får se den efter min bal som är den 26 maj :)

Det var "första utkastet" av klänningen som jag fick prova igår och det var så kul att se MIN klänning. Klänningen jag valde kommer bli så grym, jag har ändrar rätt mycket på den så att den blir precis som jag vill. Det här är verkligen bland det roligaste jag har gjort! En stor dröm går i uppfyllelse och jag kan knappt förstå det. Och sjukt kul att det blir en grej liksom, med några besök i Stockholm ;)))

För tre år sedan, när jag gick i nian, drömde jag så enormt mycket om att bära en vit spetstunika med vida spetsbyxor till från Ida (synes även ovan) men fick inte tag på det någonstans. Istället fick det bli en rosa Acne-klänning..

Jag ska besöka Ida i april igen för den andra fittingen så berättar med då :)

I will tell you guys in English asap!!! Xxxx
You may also like:
297047 297047 297047 297047