HAPPY WEEKEND

Carolines World | Julia Amandusson   25 okt 2013 21:03   by julia amandusson


Veckorna är fyllda av plugg och det är tur att det är så intressant att skriva om ett av Sveriges största modeföretag och deras hållbarhetsarbete. Den här helgen ska jag dricka drinkar och gå på spa. Kan inte tänka mig något härligare just nu.

LOVE YOGA
Adidas by Stella McCartney

Carolines World | Julia Amandusson   21 okt 2013 21:00   by julia amandusson


Emma Mattson publicerade de här fina och inspirerande bilderna från Adidas by Stella McCartney's SS14 ready to wear kollektion och det påminner mig om jag är otroligt trött på denna förkylning som inte går över. Jag saknar yogan (och boxningen!) och skulle gärna gå till träningen i någon av outfitsen ovan när jag är frisk igen.

HOME DETAILS #2

Carolines World | Julia Amandusson   20 okt 2013 10:26   by julia amandusson
Under helgen har jag gjort en ordentlig höststädning eftersom hantverkarna som var här i veckan lämnade ett lager byggdamm efter sig. Men nu är det fint igen och här är några personliga favoritdetaljer från min lilla lägenhet.

1. På sockerlådan som är fylld med ELLE står mina favoritprodukter. Body Oil från Björk & Berries, bodylotion från & Other Stories (magisk doft!), min signaturdoft från Byredo och en helt fantastisk ansiktsmask från Glamglow. 2. Tavlan som jag gjort själv. 3. På soffbordet finns tidningar, ljus och blommor. Alltid. 4. Denna fantastiska tavla har min vän Eira gjort. Älskar den lika mycket nu som när jag fick den i födelsedagspresent för flera år sedan. 4. På det gamla rökbordet står min samling Essie-lack tillsammans med de accessoarer jag använder mest.
4 5 6 7 8 9 10 11 12