Friday night

Carolines World | Leaah   16 aug 2014 00:15   by leaah
Freedag kväääll! ÄNTLIGEN! Har verkligen längtat efter helgen den här veckan. Har ju jobbat hela sommaren och inte fått någon semester, börjar känna nu att jag skulle vilja åka någonstans där det är varmt där jag bara kan lata mig vid stranden hela dagarna.

Här kommer lite bilder från ikväll! Jag och Jasmin hängde i studion hela kvällen och förberedde inför vårat gig imorgon på Trädgården. Hoppas ni kommer och dansar med oss :D
GODNATT <3

//Friidaaay night! FINALLY! I've been longing for the weekend the whole week. I've been working all summer without any holiday and now I feel like I need to go somewhere, some place warm where I can just be lazy at the beach everyday.

Here are some photos from tonight! Jasmin and I hung out in the studio and prepared for our gig at Trädgården tomorrow. I hope you'll come and dance with us :D
GOODNIGHT <3
Labels: music gig studio daily

Update

Carolines World | Leaah   15 aug 2014 14:05   by leaah
Här kommer lite uppdateringar på kommande gigs :)

// Here are some updates on upcoming gigs :)

16/8 Trädgården

18/8 F12 Blanc Studios

29/8 Debaser Malmö
Labels: gigs upcoming daily

Colors

Carolines World | Leaah   14 aug 2014 16:07   by leaah
Är super taggad på hösten (trots att jag föredrar värme) och ser fram emot lite mörkare färger, men tycker även det kan vara riktigt snyggt med färgstarka naglar även då. Här är en liten samling av mina favorit färger från Chanel som jag kommer använda i höst.

//I'm looking forward to this fall (although I prefer warm summerdays) and darker nail colors, but I also think it can be pretty neat to have colorful nails. Here is a small collection of my favorite colors from Chanel that I'll be wearing this fall.
1 2 3 4 5