Mera brunt!

Carolines World | Lisa Wester   1 jun 2015 21:31   by Lisa Wester
Jag har nog aldrig varit ett fan av färgen brunt, knappt ägt ett brunt plagg eller accessoar. Minns när jag köpte en Alexa från Mulberry i cognacsbrunt och jag hade ingenting som var snyggt ihop så den sålde jag efter rätt lite användning. Men nu har jag plötsligt blivit besatt, speciellt av färgkombon brun och vitt. Skulle gärna gå klädd så här imorgon om vädret bara kunde tillåta det #slutaregna.

Jacka Mango, topp och byxa H&M, skor & Other Stories, väska Palmgrens, nagellack YSL, örhängen Isabel Marant, armband H&M.

Labels:

Valborgsoutfit

Carolines World | Lisa Wester   3 maj 2015 00:04   by Lisa Wester
Firade Valborg med säsongens första bara ben, hurra! Blev inget traditionellt firande i Uppsala som förr i tiden utan en fantastisk middag på Publico istället. Körde på en somrig och 70-tals inspirerad outfit och invigde min nya favoritklänning från H&M som jag spontanshoppade förra helgen, ett riktigt fynd för bara 149 (!!!) kr, älskar snörningen. Bästa mockanjackan från Mango hängde med tillsammans med de nya sandaletterna från Zara som jag misstänker kommer att användas flitigt. Blandade in lite guld och turkos accessoarer också, även dessa från H&M. Kommer nog köra repris på denna outfit så fort vädret tillåter.
Labels: H&M Mango Zara Suede

Vacation Planning

Carolines World | Lisa Wester   26 apr 2015 08:51   by Lisa Wester
Nu har äntligen semesterresan börjat planeras och som ett brev på posten börjar jag genast planera min semestergarderob. De senaste åren har jag haft baddräkt istället för bikini, något jag kommer fortsätta med då det känns mer bekvämt och framförallt känner jag mig snyggare i baddräkt. Känner för brända toner i beige, vitt, rost, brunt och guld. Naturligtvis matchat med en gyllene solbränna. Åhhh kan det vara sommar NU!!!

Jacka Mango, solglasögon H&M, halsband Weekeday, skärp H&M, handduk Totéme, blus & shorts H&M, baddräkt Lindex, byxor och klänning H&M, virkad topp Maison Scotch, sandaler och sjal Zara, väska Palmgrens, skor Din Sko.
1 2 3 4 5