Introducing Maison Scotch

Carolines World | Lisa Wester   6 apr 2015 09:59   by Lisa Wester
Jag har nyligen återupptäckt ett av mina favoritmärken, holländska Maison Scotch. Vårens kollektion känns avslappnad och franskt chic, lite bohemisk, lite rockig. Nästa inköp står mellan den virkade toppen med fransar eller den mönstrade klänningen som jag redan har i en annan färg och är en stor favorit i min garderob. Jag gillar att nästan varje plagg kommer med ett personligt smycken ett halsband eller armband. Det här är några av mina favoriter ur SS15 kollektionen, väskan säger jag bara, väskan.

New neutrals

Carolines World | Lisa Wester   5 apr 2015 13:07   by Lisa Wester
För första gången på väldigt länge är jag sugen på brunt! Färgpaletten där brunt, beige, vitt och guld möts kommer definitivt bli min melodi den här våren.

Vårens drömklänning från Carin Wester, sjal Zara, den vita blusen från Weekday, den perfekta vardagsväskan från Adax, halsband Chloé, trenchcoat Weekday, underbar mockakjol från H&M, ankelboots från Isabel Marant, fint bara ben eller utsvängda jeans, armband Saint Laurent, solglasögon Mango.

Dreaming of summer

Carolines World | Lisa Wester   29 mar 2015 18:27   by Lisa Wester
Längtar så efter varma vårdagar nu, är så trött på regn och kyla. Skulle gärna bära den här looken på en after work i solen. Brun jacka, jeans i en härlig blå tvätt, guldaccessoarer och klackar! Hej våren, kom hit nu!

Sjal och armband Saint Laurent, T-shirt Topshop, jacka Mango, solglasögon och väska Gucci, halsband Chloé, skor Zara.
1 2 3 4 5 6