Spring dreams

Carolines World | Lisa Wester   26 feb 2015 08:00   by Lisa Wester
Våren närmar sig med stormsteg, åtminstone hoppas jag det, och plötsligt drömmer jag om mängder av mocka (skor, jackor, klänningar, you name it), härliga färgklickar och bara ben. Just nu är dessa tre olika outfits starka kandidater för kommande inköp, hej lönen härligt att du är här!

Outfit 1: Jeansjacka och pilotbågar och mockakjol H&M, sjal Hermés, örhängen Louis Vuitton, sneakers Puma.
Outfit 2: Mockaklänning Maison Scotch, sandalett Vagabond, halsband Weekday, solglasögon H&M.
Outfit 3: Solglasögon Monki, mockajacka Mango, kjol Maison Scotch, halsband Chloé, stövlett Mango, väska Adax.
Labels:

Dream outfit

Carolines World | Lisa Wester   24 feb 2015 20:39   by Lisa Wester
Börjar längta galet mycket efter våren nu, så trött på vinterskor och varma jackor. Om vädret (och ekonomin) tillåtit hade jag gärna sett ut så här idag.

Jacka Lexington, solglasögon Gucci, blus Weekday, scarf Hermés, jeans MiH, skor Zara, halsband Chloé, skärp Saint Laurent, väska Proenza Schouler.

Shopping inspiration

Carolines World | Lisa Wester   8 feb 2015 18:06   by Lisa Wester
Klänning Mango, topp Weekday, kavaj Isabel Marant, örhängen Weekday, klänning H&M, skärp Mango, väska Saint Laurent, sjal Saint Laurent, blus Zara, sjal H&M, jeans Zara, stövlar Isabel Marant, kappa Mango, klänning Lindex, solglasögon H&M, sneakers Puma.

70-talet är på allas läppar just nu och trenden kommer fortsätta även i höst vilket gör det till en bra tidpunkt att investera i lite nya plagg. Mockakappan syns hos många stora modehus och Mango har nog gjort den mest prisvärda, kommer definitivt kolla in den närmare. Jeansen från Zara och klänningen från Lindex har redan klickats hem, kommer funka lika bra nu som till sommaren.
1 2 3 4 5 6 7