Dagens fynd!

Carolines World | Lisa Wester   1 feb 2015 23:32   by Lisa Wester
Hittade dom här jeansen på Zaras hemsida precis och klickade hem dom i ett nafs! Hoppas verkligen dom är lika snygga i verkligheten! Kostar 399 pix, lätt dagens fynd!

Fashion Week Outfit

Carolines World | Lisa Wester   1 feb 2015 22:48   by Lisa Wester
Modeveckan kom och gick fortare än någonsin. Hann med ett gäng roliga visningar och blev plåtad av Stockholm Streetstyle iförd skjorta och byxor från Weekday, örhängen H&M, rock Carin Wester, skor Vagabond och väska från Saint Laurent.

The little black list

Carolines World | Lisa Wester   17 dec 2014 08:10   by Lisa Wester
Julen närmar sig med stormsteg, hallå det är bara en vecka till julafton! Jag brukar alltid vara ute i god tid både med önskelistor och inköp av julklappar men det här året går allt utför, har inte handlat en endaste julklapp än. Min önskelista denna jul består av den lilla svarta klassikern från plånbok till pumps. Jag behöver verkligen en ny plånbok så det står nog högst upp på önskelistan.

Kalender Smythson, poster Artilleriet, anteckningsbok Kate Spade, passfodral Smythson, sminkväska Bottega Veneta, pumps Louis Vuitton, plånbok Miu Miu.
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8