Casual Friday

Carolines World | Lisa Wester   6 jun 2014 14:02   by Lisa Wester
Skjorta Carin Wester, byxor Wekkeday, skor Cos, väska Celine, armband Maison Martin Margiela, ringar Marcel Bedro, solglasögon H&M.

Time for the beach

Carolines World | Lisa Wester   22 maj 2014 08:42   by Lisa Wester
På lördag åker jag till Turkiet för en veckas bad och sol! Så här kommer min dagliga outfit se ut. Är helt besatt i min nya baddräkt, den invigdes förra helgen när Sverige bjöd på en riktig sommarhelg. Väldigt fin tillsammans med ett par shorts, som de här vita jag tror kommer användas flitigt i sommar.

Skjorta H&M, baddräkt Abecita, hatt Wera, shorts River Island, solglasögon Prada, sandaler Zara och naturligtvis lite lektyr, nya sommarnumret av Vogue UK.

Onepiece

Carolines World | Lisa Wester   12 maj 2014 17:42   by Lisa Wester
Halterneck baddräkt Abecita, bustier baddräkt River Island, vit baddräkt Melissa Odebash, omlott baddräkt H&M.


Finns det något plagg som är mindre roligt att prova än baddräkten? Oavsett så har jag bestämt att även denna sommar köra på baddräkt istället för bikini och här är årets inspirationsbilder. Är just nu mest sugen på baddräkten från Abecita, undrar var jag kan prova den någonstans? Köpte en superfin vit baddräkt från asos förra året som tyvärr blivit lite stor så jag är på jakt efter en vit också, drömmer vore såklart den här från Melissa Odebash men den är lite för dyr för mig.