DJ LESSONS
@Xenter Tumba

Carolines World | rosannaellinor   25 mar 2015 13:59   by rosannaellinor
Så för inte allt för många år sedan lärde vi oss DJa av självaste Kajta Gustafsson under vår gymnasietid i Tumba. Då var det bombarjackor och eyeliner från ena örat till det andra. Nu, sådär två år senare, sitter jag här och försöker få ordning på min egen föreläsning till på fredag. Har varit tillbaka på Tumba under hösten och nu också under några tillfällen i Mars och undervisat. Har varit sjukt lärorikt och så roligt att träffa gamla lärare och även nya vänner.

/Ellinor

Gorgon City
@DansDakar

Carolines World | rosannaellinor   19 mar 2015 13:36   by rosannaellinor
Det är torsdag, solen skiner och Ellinor får reda på att Gorgon City ska spela på Dans Dakar! Denna Londonbaserade duo har spottat ut bra musik sedan 2012 och är antagligen mest kända för "Ready for Your Love". De här killarna är helt enkelt grymma och är ett måste när vi är ute och spelar.

Dessutom är låtlistan i det här setet helt gudomligt.

Listen for yourself!
NYA BILDER

Carolines World | rosannaellinor   17 mar 2015 14:43   by rosannaellinor
ÄNTLIGEN! Nu har vi bokat in en ny fotografering då dessa bilder känns urgamla. Det här är en av de första bilderna som togs på oss - och ja, vi älskar dom. Men så här ser vi ju inte riktigt ut längre. Ska bli svinkul att få nya bilder att använda och vi har så mycket idéer att pitcha!
1 2 3 4 5 6