GÖTLABORG

Carolines World | rosannaellinor   12 mar 2015 09:17   by rosannaellinor
Snart (okej inte alls snart, men låt oss drömma och längta!) åker vi till Götet igen med Afterskate.se & Pulman event-gänget. Peppen? Alltså den går inte att beskriva. Förra sommaren blev tre dagar av komprimerad glädje med spelningar på efterfesterna och på PUSH. Vi varvade det med Liseberg varje dag och leveranser av fireball och piston head-öl till rummet samma tidpunkt varje dag. Sol, spårvagnar och (klyschigt) men en massa Håkan Hellström.

Och deephouse förstås.
PS! Vi blev ju ombedda att filma 2-minuters klipp varje dag vi var nere i Götet. Dessa kan man se HÄR!

THROWBACK THURSDAY
PEACE OUT, IT'S THURSDAY

Carolines World | rosannaellinor   12 mar 2015 09:13   by rosannaellinor
Till våra Café Opera-äventyr i somras. Vi fick den stora äran att spela där ett gäng torsdagar under något som kallades "Peace out, it's thursday" med hippietema. Pernilla 'pillan' Lundberg stod vid rodret och styrde tillsammans med ett gäng underbara tjejer ihop dessa temakvällar med goodiebags, event och roliga skönhetsföretag på plats. Riktigt fett var det.

GAMES

Carolines World | rosannaellinor   11 mar 2015 14:06   by rosannaellinor
Underbar vårsol, värme och TCTS. Blir inte mycket bättre en onsdagseftermiddag.
1 2 3 4 5 6 7 8