WEEKEND

Carolines World | rosannaellinor   10 mar 2015 01:04   by rosannaellinor
Jag tror vi hade lite för roligt i helgen, men det får man ha ibland. Snurrade lite mysig musik på Spy Bar i fredags och hälsade på hos Andreas på The Office. Snäll som han är fick vi glida hem i bil, mycket stiligare än tunnelbanor och nattbuss. Körkort snarast!

Lördagen var som ett maraton mellan klubbar, Office, Solidaritet, Get a Nightlife, Spy Bar, någon form av efterfest och Wonk. (Notera efterfesten innan kvällen var slut?) Hur vi hann med detta? INGEN aning, men vi hade sjukt kul och mer träningsvärk än huvudvärk dagen efter. Lagom peppad på vardag nu...

THROWBACK THURSDAY #2

Carolines World | rosannaellinor   5 mar 2015 08:59   by rosannaellinor
När vi fotograferades i Norsborg medan ett gäng ungdomar busvisslade och smygfotade oss medan vi bytte om framför publik för ett år sedan. Vad gör man inte för "konsten"...

THROWBACK thursday

Carolines World | rosannaellinor   5 mar 2015 08:53   by rosannaellinor

Asså nu throwar vi back den så hårt. Detta var när vi lärde oss mixa av Katja Gustavsson som är en otroligt skicklig DJ. Tiden Rosanna hade svarta (haha VARFÖR!?) ögonbryn och vi var unga och "oskyldiga".... Frågan är varför vi båda ser så otroligt drömska ut på bilden?
Labels:
1 2 3 4 5 6 7 8 9