ME

Carolines World | Stephie   18 nov 2012 14:38   by Stephanie Rung
Snodde denna bild från min gamla blogg. Tyckte det kunde vara ganska kul för er att få se lite av de produkter och allmänna saker som jag INTE klarar mig utan. Kollaget är nästan ett år gammal, men dessa är fortfarande mina favorit saker.
- Min klocka i rosa/guld från Marc Jacobs. Finns i mina ögon ingen snyggare klocka och den fungerar till allt. Och eftersom den har lite annurlunda färg blir den inte tråkig.
- Tshirtar från Acne. Finns inga snyggare eller skönare bas tshirts. Jag tycker det är värt att lägga ner lite pengar på sådant man faktiskt använder varje dag. Använder också tshirts från Clubs and Spades, de är så snygga och billiga jämfört med Acnes.
- Puder från bare minerals, använder två olika färger, en som är ljus och en lite mörkare! Förvånas alltid över hur bra det faktiskt täcker.
- Mitt klo-armband i guld (inte exakt det på bilden). Älskar smycken i guld och detta är perfekt!
- Ray Ban wayfarers, går inte utanför dörren utan dessa. Så fort det är sol ute så sitter dom på mig (och även ibland när det inte är sol). Bästa! (Har nu köpt ett par aviators så de använder jag mest just nu dock)
- Nagellacket från OPI- Lincoln Park after dark. De som känner mig vet att jag i princip aldrig använder ett annat nagellack än detta. Har använt det i mer än två år och tröttnar inte. Det är nästan svart men har ändå en skiftning av aubergine i sig. Jag tycker inte om andra färger än detta på mina naglar.
- Parfymen Fierce från Abercrombie har den perfekta maskulina doften som jag älskar. På en tjej är det bara sexigt med denna doft! nu använder jag också Gypsy Water från Byredo. Men mer om det i ett annat inlägg!
- Torr shampoo från Batiste! Världens bästa tips.
Labels: