WEEKEND

Carolines World | Tastebyme   23 nov 2014 08:09   by Tastebyme
Godmorgon! Efter en spännande jobbvecka med långa dagar har vi haft en lugn och skön helg. Åt kräftor i fredags och promenerade 3 timmar runt Majorna på morgonen igår. På kvällen blev det Rödtjut (en australiensk, mumsig Syrah) och en enormt god middag.

Nu: slappa en stund och sedan äta brunch med två fina tjejer. Vi hörs!

_____

Hey! After a long but exciting work week we've had a really relaxing weekend so far. Ate seafood last Friday and yesterday we went for a three hour long walk around Majorna. At dinner we had a lovely wine (a Syrah from Australia) and some really yummy food. So lovely!

Now: relaxation and then brunch with the girls! Later!
Labels:

RINGS 10:07

Carolines World | Tastebyme   16 nov 2014 10:02   by Tastebyme
Hej vänner. Som ni nog vet är jag ett stort fan av tunna ringar, och har ju sedan tidigare ganska många i silver. Men så när jag fyllde år fick jag presentkort hos en guldsmed av Nathali, för att kunna prova ut likadana i guld.
Så nu blandar jag silver och guld, både uppe och nere på fingrarna. Så nöjd! Tack N!!

_____

Got three beautiful gold rings from Nathali as a birthday gift. I mix them with similar ones in silver. Love it! Thank u N!
Labels:

LIEBLING

Carolines World | Tastebyme   13 nov 2014 19:00   by Tastebyme
Tjing! Igår var jag ledig. Sov ut, sprang en mil i skogen, köpte presenter på stan och mötte upp fina Nathali för en kaffe på Liebling. Den lilla rackaren var solbränd och fräsch som bara sjutton efter en bättre utlandssemester. Fuskigt värre. Jag fick iallafall min födelsedagspresent av henne och jag är SÅ nöjd! Skall visa er vad det var senare.

Nu: Åka på julmarknad och hänga med 3 av mina favorittjejer hela dagen.

_____

Hola! I had a day off yesterday. And today to! But yesterday I slept late, ran 10 kilometers in the forrest and after lunch I went to Liebling for some coffee and a catch up with Nathali. She was just so fresh and sun-kissed after an vacation on Mauritius. Not jealous at all.... Anyways, I got my birthday gift from her and I'm so very pleased. Will show u later.

Now: Going to a christmas market hang out with three of my fav girls all day long!
Labels:
1 2 3 4 5 6