TEA 09:42

Carolines World | Tastebyme   26 okt 2014 09:20   by Tastebyme
Ni som följt mig länge vet ju att jag varit en riktigt sucker för Kusmis teer. Så jag gick in på tehusets hemsida - som ju ligger i Lund och som jag handlade mycket ifrån när jag bodde där - för att beställa ett par burkar men så fastnade jag för en massa andra teer istället. Klickade hem några som jag druckit sedan tidigare och några som lät goda, och häromdagen kom alla!
Jag hällde över de i mina gamla Kusmiburkar och skrev små lappar som jag satte på burkarna, och så klippte jag ut beskrivningarna och tejpade fast inne i locket. Väldigt smart tyckte jag!

Och herregud va gott det är med te just nu i detta höstrusket!

_____

When the autumn arrives I always want to buy some tea. I usually order Kusmi tea but this time I felt like ordering some other and went to tehuset (tea house) - which is a store in Lund that I used to shop from when we lived there. I ordered some that I've tried before and some others and they all came the other day!
I used my old Kusmi jars and wrote small notes with the names on each jar.

And oh it's just SO yummy with tea right now!
Labels:te tea

INSTAWEEK 18:13

Carolines World | Tastebyme   16 okt 2014 18:10   by Tastebyme
Kaffe / Dricka kaffe i fönstret en regnig eftermiddag / Gulasch på botaniska paviljongen / Skogspromenad / Söndagsfrukost / Fredagsbubbel med dessa fina / Outfit / Nya handskar / Löptur.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @TASTEBYME =)

_____

Coffee / Having coffee in the window this rainy afternoon / Yummy food in the botanical garden / A sunday walk in the forrest / Sunday breakfast / Friday bubbly with these lovely ones / Outfit / New gloves / Running.

DONT FORGET TO FOLLOW ME ON INSTAGRAM @TASTEBYME =)

ROSES AND JARS

Carolines World | Tastebyme   13 okt 2014 21:20   by Tastebyme
Godkväll fina ni! När jag fyllde år fick jag en så fin bukett vita rosor av min kompis Frida. Men nu, två veckor senare började ganska många ge med sig. Istället för att slänga hela buketten då så brukar jag korta av de som fortfarande är fina och sätta ihop de i mindre vaser och sprida ut lite här och var!
Jag sätter de i små vaser eller gamla glasburkar som jag sparat. Det får bli denna måndagens tips! :)

Sov sött!

_____

Good evening! I got a whole bunch of lovely white roses from my friend Frida at my birthday two weeks ago. Some of them were dead now though, but instead of throwing them all away I cut the other ones shorter and put them in smaller vases or just simple old glass jars, and then I spread them out in the kitchen, livingroom and bedroom. A nice little monday tip from me to you! :)

Sweet dreams!
Labels:flowers roses tip
1 2 3 4 5 6 7 8