YASHAAMELIA.TUMBLR.COM

Carolines World | Yasha   30 dec 2014 08:39   by Yasha
Hej på er. Från och med nu hittar ni mina bilder o.s.v på tumblr istället. Det passar mig bättre att "blogga" på det sättet så jag hoppas verkligen att ni hänger med och fortsätter att följa mig där!

Hello guys. From now on, you will find my pictures etc. on tumblr instead. It is more suitable for me to blog in this way instead. I really hope you will keep on following me there!

DIY

Carolines World | Yasha   22 dec 2014 17:03   by Yasha
Hur man får inredningen i garderoben lite roligare? Självhäftande plast från Panduro Hobby är svaret. Finns massa fina mönster och här om veckan fick ett par tråkiga gråa lådor från IKEA ny utstyrsel i form av marmormönster. Har bland annat samlat mina skärp i den större varianten. Är mycket nöjd :)

The other week, I redecorated some ugly grey boxes from IKEA into marble pattern. I really like it. I bought the plastic fabric at Panduro Hobby.

ILLUSION D'OMBRE

Carolines World | Yasha   18 dec 2014 11:15   by Yasha
Nästan varenda galej vi har haft den här hösten har jag lånat världens bästa ögonpenna från Chanel av Camille för att få till sotiga ögon. Alltså, jag har aldrig lyckats så bra med att göra sotiga ögon som med den jäkla pennan. Bestämde mig för att köpa min egen men med ledsna ögon såg jag att den inte tillverkas längre..det var bara en limited edition. Dock, hittade jag denna ovan istället. Är det någon av er som har testat den? Den verkar nämligen ha samma krämighet som pennan men kommer i burkform med tillhörande pensel istället. Jag kommer slå till illa kvickt om den visar sig vara lika bra som pennan. Återkommer om den håller måttet :)

I've been borrowing the best eyeshadow pen from Chanel, which I love. Although, when I decided to buy my own, I saw that it doesn't exist anymore, that it was only limited edition. But, I found the eyeshadow above which seem to have the same creaminess as the pen. Anyone of you who have tried it? I will buy it as soon as I know if it is good!
1 2 3 4 5