HELLO MONDAY!

Carolines World | Yasha   8 dec 2014 19:56   by Yasha
Coat - Sheinside, blouse - H&M Trend, pants - Stockhlm, shoes - Converse, bag - Marc by Marc Jacobs


MONDAY INSPIRATION

Carolines World | Yasha   1 dec 2014 13:23   by Yasha
Images from here, here & here

Hudnära färger, blåjeans och lager på lager. Tre signum inför vintern som låter rätt lockande för min del. Har ni några speciella planer inför jul? Förra julen tillbringade jag ju på en aning varmare breddgrader, men denna julen stannar vi hemma i Sverige!

1:a december idag också. Mysigt! :)

Grey and beige, blue denim and layers. Three marks that I really like and am inspired by. What are your plans for christmas? We celebrated last year on Tenerife, but this year we will stay in Sweden!

1st of December today as well :)

BLACK FRIDAY

Carolines World | Yasha   28 nov 2014 21:12   by Yasha
Nike Air Max 90, black/white & wolf grey.

Hej på er! Hoppas ni mår fint. Jag har haft en stressig men sjukt rolig vecka. Varit på roliga möten, firat saker och haft solsken(!) Och idag är det ju black Friday. Jag bestämde för att köpa skorna ovan till mig själv i julklapp, då jag kunde använda en rabattkod och fick dem nästan en 500-lapp billigare! De är de bekvämaste skorna jag någonsin provat (delad första plats med mina minnetonkas). Längtar verkligen tills de kommer nu :)

Hi guys. Hope you are well. I've had a stressful but really funny week. Been to inspiring meetings, celebrated stuff and we have had sunshine. And today, it's black Friday. I ordered the shoes above since I could get a really nice discount! They are so freaking comfortable (shared first place with my minnetonkas) Now I am really looking forward until I get them :)
1 2 3 4 5 6 7