SUNDAY STROLL

Carolines World | Yasha   24 nov 2014 07:57   by Yasha
Coat - Second hand, pants - Stockhlm, sneakers - Nike, chasmere scarf and bag from Marc by Marc Jacobs

Måndag morgon igen. Hoppas ni har haft en magisk helg. Min har varit relativt lugn och har bestått av både det ena och det andra. Datenight på Lagerlunden, drinkkväll, champagnebrunch, biomys o.s.v. Igår tog vi en runda i stan och då såg jag ut såhär. Helgen hade gärna fått vara lite längre dock :) men det får den ju alltid hehe.

Monday morning. I hope you've had a lovely weekend. Mine have been quite calm. Datenight at Lagerlunden, drink night with friends, champagne brunch etc. Yesterday, we took a stroll in town, and then I looked like this. I would like to have a longer weekend though :)

GREEN & WHITE

Carolines World | Yasha   18 nov 2014 11:08   by Yasha
Coat - H&M, sweater - second hand, pants - H&M, shoes - Din Sko, bag - second hand

Här om dagen var jag, Anna, Ségo och Camille på en liten second hand runda. Brukar vara rätt flitig på att hitta second hand fynd men denna gången hittade jag inte så mycket, men blev nöjd ändå. Fick med mig denna mossgröna lamullströjan som är v-ringad och smått oversized. Så himla härlig och varm färg. Och det behövs ju för fy fasiken vad tråkigt väder det är just nu.

Me, Anna, Ségo and Camille went for second hand shopping the other day. I found this lambswool sweater in this lovely green color. Need warm colors right now since the weather in Sweden is so boring right now.

MONDAY INSPO

Carolines World | Yasha   17 nov 2014 12:45   by Yasha
Images from The Classy Issue and LA COOL & CHIC

Vad passar bättre än lite inspiration denna gråa och trötta måndag? Ni kanske har märkt att dessa två sidor ovan är mina favoritsidor när det gäller inspiration hehe

What is better than some inspiration on this grey and tired Monday? Maybe you have noticed how these two sites are my favourites when it comes to inspiration hehe
1 2 3 4 5 6 7 8