TODAY, I WOULD LIKE TO WEAR..

Carolines World | Yasha   16 nov 2014 17:38   by Yasha
Coat - H&M // jeans - J Crew // knit - Rebecca Taylor // sneakers - New Balance // hat and mittens - Monki

RAINY DAY

Carolines World | Yasha   13 nov 2014 12:10   by Yasha
New coat from H&M Premium Quality, pants - Stockhlm, sneakers - Adidas, bag - & Other Stories

En annan ny sak som flyttat in i min garderob är den här fantastiska ullkappan med stora slag, dubbelknäppning och alternativet till att fälla upp kragen och knäppa den runt halsen. Faktum är att jag varit ute efter en beige kappa så länge och denna är väl egentligen mer benvit men den passar mig som handen i handsken. En riktig Yasha-kappa som jag vet att jag kommer ha i flera år. Skulle egentligen få den i julklapp av pappa, men kunde inte hålla mig så jag har redan börjat använda den :)

Och yes, jag fick till ett frisörbesök i helgen så nu är mitt hår både fräsch i topparna och nyfärgat!


Love this new peacoat that I got as an early christmas gift from my dad. :) Been wanting a beige/off-white coat for a long while long. This one is perfect for me!
And yes, I was at the hairdresser last weekend - new color and cut ends!

GOOD MORNING!

Carolines World | Yasha   12 nov 2014 06:52   by Yasha
God morgon! Om helgmorgnarna när jag har lite mer tid över brukar jag slänga ihop en sats med proteinbullar. Ett recept jag hittade för ett par månader sedan som har kommit att bli en storfavorit här hemma eftersom man inte blir så dåsig som iallafall jag blir annars med bröd. Här hittar ni receptet om ni är sugna på att testa - och jag brukar inte alltid ha i proteinpulver så det går lika bra utan :) Dessa goda bullar äter jag till frulle idag tillsammans med en grön juice iallafall! Yummy!

Good morning! During the weekend, I usually make these buns since they are easy to make and you don't feel as drowsy as I usually do with bread. I eat them for breakfast today with some green juice. Yummmy! You can find the recipe here
Labels: Bake Good Morning
1 2 3 4 5 6 7 8 9